Atvykę į amžiną Lietuvos vasaros kurortą - Palangą - ir mūsų užsakytą viešbutį sužinojome, kad mūsų kambariai dar nėra paruošti. Kadangi su tokia problema susiduriame ne pirmą kartą, maloniai pasakėme, kad nėra jokių problemų, ir išėjome pasivaikščioti bei praleisti dienos mieste.

Po pietų grįžę į viešbutį labai nustebome sužinoję, kad registratūra negali mums duoti mūsų kambario, nes jame apsigyveno kažkoks rusų turistas, kuriam jo rezervuoti kambariai neįtiko tuo, kad ten buvo per karšta, ir jis pareikalavo būtent mūsiškių.

Iš pradžių likome labai nustebę, nes buvo pats sezono įkarštis ir rasti laisvų kambarių, atitinkančius mūsų reikalavimus (šeimoje turime alergišką vaiką, taigi tikrai ne viskas mums tinka), būtų praktiškai neįmanoma.

Laimė, viskas baigėsi sėkmingai, po trumpo pokalbio viešbučio administracija pasiūlė visą laiką gyventi prabangiuose apartamentuose viršuje, nemokant jokio papildomo mokesčio dėl kainų skirtumo.

Likusios atostogos buvo malonios ir džiaugiuosi dėl viešbučio administracijos lankstumo, tačiau daugiau to patirti tikrai nenorėčiau.

O su kokiais kelionių ir atostogų kuriozais esate susidūrę Jūs? Galbūt netikėtumai apkartino ilgai lauktą poilsį? O galbūt, priešingai, suteikė atostogoms smagų prieskonį?

Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kuriozas“ iki liepos 7 d. Vieno teksto autoriui įteiksime Č. Iškausko knygą „Iki mėnulio. Šių dienų pasaulis pro istorinę prizmę“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: