- Kuo šiuo metu užsiimi?

- Šiuo metu studijuoju viename iš Londono koledžų, taip pat nuotoliniu būdu mokausi dvyliktoje klasėje ir galiausiai dirbu.

- Papasakok, kaip prasidėjo tavo muzikinis kelias?

- Mano muzikinis kelias prasidėjo, kai man buvo 10 metų. Būdamas 10 metų vienas nuėjau į Utenos muzikos mokyklos raštinę, pasiėmiau priėmimo anketą, sužinojau, kada vyks priėmimas, ir galiausiai parėjau namo bei mamai pasakiau: „Viskas. Aš lankysiu muzikos mokyklą“. O nuo tada viskas ir prasidėjo.. Taip pat esu ir būsiu dėkingas keletai savo mokytojų bei artimų žmonių, kurie mane skatino tobulėti, manyje matė perspektyvą ir matė užsispyrimą dainuoti. Jeigu ne jie, tikriausiai to nebedaryčiau.

- Ar galvoji apie karjerą Lietuvoje? O gal save matai tik užsienyje?

- Keistai jaučiuosi girdėdamas tokį klausimą. Juk turėtų būti atvirkščiai, tiesa? Iš tiesų, žinoma, kad galvoju. Šiuo metu aš gyvenu Londone, tad Lietuva man ir yra užsienis. Bet, kaip bebūtų, aš neapsiribosiu ties viena šalimi. Sieksiu to, kas neįmanoma. Artimiausiu metu planuoju išleisti „singlą“, kuris bus pristatytas tarptautinei rinkai. O kai dar turi priešakį stiprią komandą... (šypsosi)

- Gal planuoji ateityje išleisti savo solinį albumą?

- Šiuo metu mano galvoje mintys sukasi tik apie tai, jog kuo kokybiškiau sukurčiau bei išleisčiau dainas. Kai esi pats dainų autorius, tai daryti yra nelengva. Tenka daug darbo daryti pačiam. Žinoma, jeigu viskas susiklostys taip, jog bent trys-keturi „singlai“ bus tikrai labai, labai gerai įvertinti, tada bus laikas pagalvoti ir apie albumą.

- Kaip manai, ko reikia atlikėjui, kad jam plotų tūkstantinės minios žiūrovų, jo vardą žinotų visi?

- Balso, išvaizdos ir charizmos! Neseniai buvau Jessie J koncerte, kur vienos atlikėjos dainų atėjo pasiklausyti apie 20 000 žmonių. Kaip tai pavyksta? Visada maniau, kad tai reklamos kaltė... Jeigu reklama efektyvi, kokybiška, žmogus gerbėjams bus lyg Dievas. Tačiau išvydęs ant scenos tą atlikėją... Neturiu žodžių apsakyti kaip buvo nerealu! Ji charizmatiška asmenybė, tik įžengusi į sceną tryško energija. Manau, tai žmones ir pavergia. Jeigu spinduliuoji geromis emocijomis ir esi talentingas bei žavus – sėkmė garantuota.

- Koks atlikėjas yra tavo idealas?

- Aš neturiu idealų. Nesiekiu kažko, į ką norėčiau būti panašus. Visi atlikėjai yra savotiški, kitaip ir būt negali. Tad, jeigu paklaustumėte ko klausausi, tai pasakyčiau jog mano grojaraštis yra labai įvairus: Jessie J, Michael Buble, Beyonce, Justin Timberlake, Rihanna, Jazzu...

- Jei nesietum savo gyvenimo su muzika, kokiai dar profesijai jauti aistrą?

- Reklamai. Rinkodarai. Ne veltui dabar studijuoju verslą. Tai mano aistra, be kurios negalėčiau gyventi. Jeigu gyvenime taip atsitiktų, kad tektų rinktis kažką, susijusio su šia profesija, tai vienareikšmiškai dirbčiau rinkodaros srityje.

- Graži moteris tau yra ta, kuri...

- Save prisižiūri, neperdėtai puoselėja savo išvaizdą, myli ne tik save, bet ir kitus. O tai yra mano mama!

- Ar netrūksta merginų dėmesio?

- Ačiū, tikrai nesiskundžiu.

- Turi antrąją pusę?

- Niekada nemėgau įsipareigoti. Esu nepastovus, spontaniškas, savimyla. Ar kas norėtų tokiam įsipareigoti? Nemanau.

- Esi pavydus?

- O taip! Pavydas pas mane užimą didelę dalį. Žinoma, ten kur reikia ir ten kur jis yra baltas. Aš nepavydžiu „juodai“, tiesiog, jei kalbant apie sėkmę, smagu, kai žmonėms sekasi ir tikrai juos palaikau, bet jei kalbant apie meiles, tai šioje situacijoje esu velniškai pavydus.

- Kone visi atlikėjai, o ypač jauni, linkę daryti karjerą skandalų pagalba. Ką tu apie tai manai?

- Jeigu jiems gerai, man dar geriau. To nepatyriau, nežinau, ką ir pasakyti. Čia, mano manymu, yra kiekvieno žmogaus reikalas. Jei jie nori pripažinimą pasiekti tokiu keliu – prašom. Tik nežinia, ar tas pripažinimas bus tikrai garbingas ir ar ilgai jis bus.

- Ar esi principingas žmogus, linkęs ginti savo tiesą, ar moki nusileisti, kai reikia?

- Šioje vietoje su manimi sunku. Anksčiau būdavau nenuginčijamai principingas žmogus. Viena mano gera draugė net pykdavo ant manęs ir kiekvieną kartą susitikus kartodavo: atiduok kitam šią būdo savybę! Bet... Laikui einant pastebiu, kad darausi nuolaidesnis. Kartais, kai žinau jog esu tikrai teisus, laikausi savo įsitikinimų, bet kai sudvejoju ar tiesiog nenoriu pyktis, tenka nusileisti.

- Esi optimistas, pesimistas ar realistas?

- Trys viename. Priklauso nuo situacijos. Galiu būti visoks.

- Tiki likimu?

- Tikrai taip. Aš manau, kad kuo dabar esu, tai yra likimo dovana. Mano manymu, visas gyvenimas yra žaidimas. Viskas yra parašyta. Tiesiog kai kuriuos dalykus mes galime apeiti, bet rezultatą visada gausime tą patį.

- Koks tavo zodiako ženklas? Ar atspindi jį?

- Vandenis. Neįtikėtinai atspindžiu. Esu pats „gryniausias“ Vandenis ir „grynesnių“ nerastumėte.

- Trys dalykai, kurių apie tave niekas nežino?

- Esu per daug atviras, kad kažko apie mane nežinotų.. Bet.. Esu pavydus (kaip sužinojote), nežmoniškai mėgstu saldumynus bei labiau nemėgstu sekmadienio nei pirmadienio, nes žinau, kad tai paskutinė išeiginių diena.

- Gyvenimas yra gražus, nes...

- Gyvenime kartą ir jį patys galime susikurti.

- Geriausias būdas pailsėti?

- Išvažiuoti į kaimą ar sodybą, žodžiu, tolėliau už miesto ir laiką skirti tik sau. Atsiribojus nuo visko lepintis tyla bei ramybę. Man tai labai patinka!

- Kaip, tavo manymu, reikėtų nugyventi gyvenimą, kad gyvenimo pabaigoje galėtum pasakyti: „tai bent gyvenimėlis buvo“?

- Aš visada gyvenime vadovaujuosi viena paprasta taisykle – gailėkis ne dėl to, ką padarei, o to, ko nepadarei. Tad, manau, jei vadovautumėmės ja, turėtumėme ką prisiminti. Nes tai mūsų gyvenimas. Kaip sakiau, gyvename kartą, tad kartais reikia pasielgti taip, kaip galbūt visiškai nenorėtum. Tenka susidurti su situacijomis, kurios yra mums nemielos ar nepalankios, tačiau tai ir yra gyvenimas. Mūsų, žmonijos, tikslas - išgyventi, tačiau... Kaip? tai priklauso tik nuo mūsų.