Didelio skaitytojų ir žiniasklaidos dėmesio sulaukusios naujienos autorius už savo operatyvumą ir nuotraukas buvo apdovanotas 300 litų pokalbiams „TELE2“ tinkle.

„Nusiųsti nuotraukas į DELFI mintis kilo man - nufotografavau, sukėliau ir iš karto nusiunčiau. Kiek pastebėjau, šis portalas operatyviausiai praneša apie įvykius. Labai džiugu, kad taip greitai galima sužinoti naujienas“, - sako K. Demereckas.

Atsiuntęs nuotraukas DELFI redakcijai, K. Demereckas sulaukė ir kitų žiniasklaidos priemonių prašymų pasidalinti nuotraukomis. „Nuotraukos buvo tikrai neblogos, įspūdį šis viesulas padaro net per jas. Tai yra unikalus dalykas, jis mus išgąsdino, nes nežinojome ko iš viesulo tikėtis“, - dalinosi įspūdžiais vyras.

Rusniškis džiaugėsi, kad jo naujiena sulaukė didelio skaitytojų dėmesio ir ragino kitus žmones dalintis žiniomis. „Kiekviena naujiena yra įdomi ir skaitytojai apie ją nori sužinoti. Manau, toks informacijos dalinimasis yra tikrai didelis žingsnis į priekį“, - sakė K. Demereckas.

K.Demerecko nuotr.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją