– Kuo šiuo metu užsiimate?

Šiuo metu „vasaroju“: džiaugiuosi geru oru, grąžinu draugams prarastą laiką, lankausi renginiuose, sportuoju, skaitau. Taip pat rašau scenarijų savo filmui ir laukiu stojamųjų egzaminų rezultatų, kuriuos neseniai laikiau, stojau į klasikinį vokalą. Duok, Dieve, kad viskas būtu gerai!

– Kas jums padėjo kopti pergalės link? Ar viską darėte savo jėgomis, idėjomis?

Pasirodymams ruoštis mums padėjo aktorius Marius Jampolskis. Jis buvo mūsų dueto režisierius, mokytojas ir šiaip labai svarbus asmuo viso projekto metu. Aš labai daug iš jo išmokau, tai neįkainojama patirtis. Tačiau galvoju, jog mūsų pergalė susidėjo iš daugybės faktorių: Marius, žmonių balsavimai, komisija, mūsų amžius, pasirodymai. Jei kažkurio vieno dalyko nebūtų buvę, mes nebūtume laimėję. Marius statė puikius pasirodymus, tačiau jei mes nebūtume galėję viso to išpildyti patys iš savęs, žmonės nebūtu mumis patikėję. Taip pat ir priešiški komisijos komentarai skatino žmones balsuoti atvirkščiai. Daugybė dėsnių šitoje pergalėje egzistuoja, nors visur būna taip. Beje skaičiai patys kalba už save. Už mus balsavo 16 000 žmonių!!! Iki dabar negaliu patikėti, kad tiek žmonių mumis patikėjo. Širdyje man labai gera. Žinau, kad nedarėm visko tobulai, nebuvom geriausi dainininkai, man dar tikrai labai daug mokytis, tačiau kažką turėjom savyje, ką žmonės pamatė ir įvertino.

– Kokios galimybės atsiverė laimėjus "Žvaigždžių duetus"?

Pažintys, žinomumas, sulaukiu kvietimų koncertuoti, dalyvauti projektuose. Tai iš ties labai geri dalykai!! Aš žinau ko noriu, ko siekiu, o tai puikios priemonės skleisti savas idėjas!

– Gal planuojate savo gerbėjus pradžiuginti vienu, kitu koncertu?

Liepos 29 d. koncertuosiu „Laumės juostoje‘‘, atliksiu vieną kūrinį, kurį dainavome su Justinu projekte. Tačiau visi rimtieji darbai su muzika prasidės nuo rudens. Dabar noriu atsiduoti kūrybai, ieškoti savito skambesio, savos muzikinės interpretacijos, turiu begale idėjų kuriomis noriu pasidalinti su žmonėmis, tačiau viskam reikia laiko, kad būtu kokybiška ir „skanu‘‘. O juk muzikanto darbas ne tik koncertuoti ir pastoviai rodytis ant scenos. Kūrybinė dalis – vienas iš įdomiausių procesų!

– Ką jums reiškia žodis "sėkmė"?

Kaip tik tokio pačio klausimo susilaukiau per stojamuosius! Mano manymu, sėkmė nėra kažkoks stebuklingas dalykas, gimimas po laiminga žvaigžde, likimo dovana. Sėkmė tai tavo darbo, pastangų ir tikėjimo vaisius. Mes esame kiekvienas savo likimo kalvis, tik mes patys galime susikurti tokį gyvenimą, kokio norime, ir niekas nesako, kad tai lengva padaryti, tačiau įmanoma!!! Visi geri dalykai reikalauja kruopštumo ir kantrybės. Kuo daugiau įdedi pastangų, kryptingai dirbi ties savo tikslu, galų gale tiki ir svajoji, tuo labiau pritrauki sau palankias aplinkybes. Gyvenimas atsidėkoja už pastangas. Taip, kad viskas tik mūsų rankose. Aš visuomet laikausi tokio posakio, kad jeigu bandei šimta kartų ir vis tiek nepavyko, tai gerai, reiškia pavyks šimtas pirmą! Svarbiausia, nesustok!

–Kas jums labiau artima: aktorystė ar dainavimas?

Nesirinkčiau, nes nesuprantu, kam to reikia. Kodėl gyvenime reikia kažką viena išskirti? Mane abu šie dalykai lydėjo nuo pat pirmųjų žingsnių, kitaip saves niekada ir neįsivaizdavau. Jeigu nedaryčiau kažkurio vieno, nebūčiau tikroji aš, nes tai ir sudaro mane. Man gera tiek dainuoti, tiek vaidinti, ar dainuojant vaidinti. Šie dalykai vienas kitam netruko, o net atvirkščiai – papildo! Žadu ir toliau šiose srityse tobulintis ir realizuoti save 110%. Gyvenimas duotas ne tam, kad save ribotum, o kaip tik – kad pasiimtum viską ką tik gali, maksimaliai ir visu pajėgumu.

– Prieš dalyvaudama „Žvaigždžių duetuose” pradėjote rašyti scenarijų filmui apie žmogų, kuris nėra toks, kaip visi. Ar jis jau baigtas?

Gėda prisipažinti, bet dar ne. Nors aš niekur neskubu. Esu perfekcionistė, todėl kimbu prie kiekvienos smulkmenos, kol galiausiai atrandu tobuliausia variantą. Žinoma, mintys liejasi laisvai, galvoje matau, kaip viskas turėtų atrodyti, skambėti, tačiau dar daugelyje dalykų turiu pati susivokti, pažinti, subręsti ir man nuo to tik smagiau. Su scenarijaus rašymu aš pati tobulėju ir atrandu daug naujų ir neregėtų erdvių!

– Gal šis scenarijus pasieks ir TV ekranus?

Norėčiau, kad tai pasiektų kuo daugiau žmonių.

– Koks jūsų hobis žinoma be jūsų darbų?

Mėgstu lankytis renginiuose, koncertuose, seminaruose. Man patinka bendrauti su žmonėmis, pažinti ir atrasti, išmokti kažko. Mėgstu skaityti psichologines knygas apie žmogų, jo galimybių ribas, domiuosi mokslo išradimais ar atradimais. Man iš tiesų įdomu, ką dar pasaulis gali gero sugalvoti. Be abejo mėgstu žiūrėti filmus, klausytis geros muzikos, būti su draugais gamtoje, važinėtis dviračiu ir t.t. Galėčiau vardinti be galo, be krašto.

– Kaip manote koks turi būti laimingas ir sėkmingas žmogus?

Mano manymu, sėkmingas žmogus yra tas kuris yra savo gyvenio profesionalas, kuris gyvena gyvenimą, o ne gyvenimas jį. Man labai patiko perskaityta mintis, kad sėkmingas ir laimingas žmogus yra tas, kuriam nereikia rinktis, ar šeima, ar pinigai, ar karjera ar dar kas. Savo gyvenimo profesionalas bus sėkmingas visose srityse, mokės suderinti laiką ir darys tai kam yra pašauktas. Juk ne visi žmonės būna laimingi kai turi išsižadėti kažko vieno,tam, kad turėtų kitą, tad visiems skaitytojams norėčiau palikėti, jog nebijotų gyventi gyvenimo taip kaip nori!