DELFI skaitytojas, klausimus, pateiktus egzamine, laiko bereikšmiais.

„Kai žmonės verkė dėl anglų egzamino, kad akcentas skaitytojo blogas, dėl lietuvių egzamino, kad temos blogos, šaipiausi iš jų pats ir žvengiau, bet kai ateini į istorijos egzaminą, kuriam rimtai ruošeisi, mokeisi karus, sutartis, konferencijas, įvairius įvykius, kurie tikrai nulėmė nemažai istorijos ir šiaip visą kursą, o atėjęs gauni kažkokį išsidirbinėjimą apie stilius ir pastatus, tai jau yra apgailėtina. Taip, suprantu, kad egzamine gali būti keletas klausimų apie tokį bereikšmį dalyką, bet kai tai sudaro 20 taškų... Toks jausmas, kad egzaminui ruošiantis aš turėjau spalvinti knygutes su įvairiais namais ir lankyti pamokas pas dailės mokytoja. Šlykštu“, - rašė DELFI skaitytojas.

Tuo pačiu dalyku buvo nepatenkintas ir dvyliktokas Kipras.

„Kaip ir daugelis abiturientų, šiandien laikiau istorijos egzaminą. Na, galvojau, kad daug ką suprantu, moku, bet NEC, vel išdūrė abiturientus. Daugelis mokinių galvojo kad bus Antras Pasaulinis karas, Pirmas Pasaulinis karas, galu gale partizanų judėjimas. O galiausiai mes atsiskaitinėjom ne istoriją, o dailę. Taip, taip... Mes turėjome atsiskaitinėti iš dailės kurso, nes klausinėjo apie pastatus, jų rūšis, stilių. Taigi, manyčiau, galima tikėtis, kad per kitą egzaminą, pavyzdžiui, geografijos, atsiskaitinėsime iš muzikos...“, - piktinosi dvyliktokas Kipras.

Abiturientai, pasidalinkite, kaip Jums sekėsi, mokytojai, įvertinkite egzamino sudėtingumą!

Laukiame Jūsų laiškų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Egzaminas“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)