Dažnai daugeliui atrodo, jog savo laisvalaikio neįmanoma suorganizuoti taip, kad iš kišenės neišbyrėtų nė vienas centas. Juk visur reikia pinigų: mieste, kavinėje, parduotuvėje, ir pan.

Štai 10 pavyzdžių, kurie įrodys, jog gali būti linksma ir be pinigų.

1. Vėlaus vakaro pokalbiai su draugais! Juk nėra nieko linksmiau, kaip būti šalia mylimų žmonių – juoktis, kvailioti iki „nukritimo“.

2. Žaisti futbolą kiemo aikštėje – bėgti, bėgti ir dar kartą bėgti, bet ne bet kaip, o su entuziazmu ir šypsena veide. Su tokia, tarsi lauktum, kad kažkas gero tuoj pat turėtų atsitikti.

3. Įsijungti muziką ir šokti su drauge, lyg būtum geriausiame klube (išbandytas puikiai veikiantis metodas).

4. Pasiimti fotoaparatą ir fotografuoti taip, kad paskui, peržiūrėjus nuotraukas, nuo veido savaitę nedingtų šypsena.

5. Be tikslo eiti į miestą ir užmegzti atsitiktinių pažinčių – gal tarp tų žmonių bus nors vienas tas, su kuriuo kitą dieną norėsis bendrauti.

6. Žiūrėti siaubo filmą, o išvydus baisų vaizdelį užsidengti sau akis ir rėkti – neee...! Bet tai reiktų daryti ne vienam, o su draugais – taip bus ne tik įdomiau, bet ir linksmiau.

7. Vasaros laikotarpiu mėgautis šilta saule, ežeru ir draugų kompanija.

8. Susiorganizuoti kelionę dviračiais ten, kur gražu ir jauku.

9. Užlipti ant dvylikaaukščio namo stogo ir stovėti vėjyje draikomais plaukais. Jei yra galimybė, ten sušlemšti ką nors itin mėgstamo.

10. Nemiegoti tol, kol pradės suktis žemė po kojomis, kol sulėtės judesiai ir išsikreips arti esančių daiktų masteliai (po to patartina miegoti ne mažiau kaip 12 valandų).