Tokį patį metodą taikau ir sūnui. Jis maudosi ilgiau baseine ar vasarą ežere. Dušas būna trumpas ir su vėsesniu vandeniu. Šaltoje vonioje būtų sunkiau išbūti. Veidui naudoju tik micelinį vandenį, kurio nereikia nuplauti ir paprastą veido kremą. Veido vandeniu iš krano plauti negaliu.

Dėl plaukų priežiūros, tai pasiteisino metodas nedžiovinti išplautų plaukų rankšluosčiu, jų nevyniojant į jį. Drėgnas rankšluostis yra drėgna terpė pleiskanoms daugintis. Plaukus tik nusausinu, ištepu kauke ir džiovinu plaukų džiovintuvu. Tačiau plaukų džiovinimas tinka ne visoms. Džiovinant plaukus džiovintuvu kaitalioju temperatūros šalto ir karšto oro režimą. Plaukų laką purškiu tik prie šaknų.

Rankų priežiūrai naudoju kakavos sviestą. Sausai pėdų odai naudoju ananaso žievę. Žievelę reikia uždėti ant odos, aprišti maišeliu ir palaikyti.

Žiemos metu naudoju cinko papildus, kurie padeda odai, nagams ir plaukams stiprinti. Vasaros metu veido odą saugau nuo saulės spindulių. Deja, jaunystėje nesupratau to ir nesisaugojau, tuo sukeldama tik daugiau problemų ir taip sausai savo odai.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją