Darbe patiriamas minimalus stresas. Esu atsakinga už svarbias funkcijas, tai tenka retais atvejais patirti stresą, atliekant vieną ar kitą svarbią pavestą užduotį. Vyras dirba kasdien ir atsipalaidavimo nėra jokio. Darbas jo taip pat atsakingas ir įtemptas.

Visų karo naujienų laikotarpiu abu jautėme nemažą įtampą. Ypatingai be galo gaila vaikų, kurie žūsta kare ir dar nėra pamatę ir pajautę daug gyvenimo džiaugsmų ir teigiamų emocijų.

Šeima atsipalaiduoja pajūryje

Esame abu jautresni, todėl visuomet norisi ramybės ir poilsio tokiame rate, kur žmonių būna mažiau. Mėgstame leisti laiką su šeima, mylime gyvūnus. Mano poilsis – maisto gamyba ir šiltnamis. Daržovių auginimas ir žemės dirbimas man asocijuojasi su poilsiu ir ramybe taip pat. Vyrui patinka gaminti lauke visokius patiekalus. Per metus taip stengiamės ilsėtis bent 3-4 kartus.

Čia jūra, pušys, ramybė ir grynas oras. Tačiau kai tik pradedame planuoti savo poilsį, visuomet pirmoje vietoje sukirba mintys tik apie „Atostogų parką“.

Šeima atsipalaiduoja pajūryje

Čia pailsime ir mes su vyru, ir mūsų 3 vaikai. Labai patinka rastinė vila, kurioje po maudynių ir procedūrų grįžtame į ramybės oazę. Mėgstame gaminti maistą ir žinoma, kad prie vilos mūsų laukia kepsninė, kurioje gimsta vakaro šedevrai.

Šeima atsipalaiduoja pajūryje

Vaikams patinka palankstyti po gražią aplinką, kepti zefyrus. Mums su vyru tai šimtaprocentinis atsipalaidavimas nuo darbų ir kasdienės rutinos. Čia mus visuomet sutinka ir palydi su šypsena. Prireikus kažko tuo pasirūpinta būna iš karto. Esame visada sužavėti šia vieta ir tikrai dar ne kartą čia lankysimės. Nuo jūros iki jūros – tik vienas malonumas keliauti...

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano atsipalaidavimo būdas“. Siųskite pasakojimus apie tai, kaip jaučiatės patirdami įtampą ir dėl kokių priežasčių ją patiriate, ką mėgstate veikti įtampai palengvinti ir kokiais geriausiais būdais atsipalaiduojate. Jūsų laiškų lauksime adresu konkursai@delfi.lt, o prizas – nuostabus „viskas įskaičiuota“ savaitgalis dviem.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją