O name ir nuosavas kiemas, kuriuo galima pasidžiaugti. Ypač pasidžiaugėm, kad karantino metu (viskas vyko per karantiną), bus kur pasivaikščioti lauke – savame kieme.

Žmona norėjo, kad namas būtų su daug langų, tad visa mūsų įsigyto namo pietinė pusė yra „langų siena“. Tai yra, apie 60 kvadratinių metrų „nuo galvos iki kojų“ – nuo grindų iki lubų. Kurį laiką dar galvojome, kaip juos uždengti, nors priekyje niekas net negyveno.

Nė nepastebėjome, kaip prabėgo pora metų, į namą priešais atsikraustė kaimynai, o mums tai jau nė kiek nerūpėjo. Vienodai šviečia, ką jie mato ir ko ne. Nes juk lygiai taip pat kaimynus galime matyti ir mes! Tiesiog mums neįdomu ir į juos nežiūrime.

Dar viena juokinga detalė – kai nusipirkome namą, sakiau, kad į jį kraustysimės tik kai viskas bus baigta iki paskutinio lašo. Bet realybė tokia, kad nuo tada, kai atsikraustėme, plintusus/grindjuostes susidėjome tik dar po dvejų metų...

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Naujakurių nuotykiai“. Papasakokite, kaip įsirenginėjote būstą, kokių netikėtumų patyrėte, ir atsiųskite el. paštu konkursai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį. Čia rasite daugiau idėjų, kaip atnaujinti namus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją