Pirmiausiai reikia prižiūrėti veido mimiką, kontroliuoti ją. Stengtis nesiremti veido rankomis, kad oda nesiraukšlėtų. Žinoma, tai 100 proc. neįmanoma. Tačiau stengiantis veidas turės mažiau raukšlių. Taikau šį metodą jau dešimt metų.

Kitas patarimas, tai reikia maitinti ir valyti veido odą. Naudoti veido kaukes. Procedūras reikia atlikti pagal mėnulio fazes: per augantį mėnulį ir pilnatį valyti (10-24 mėnulio paros). Per delčia ir jaunatį maitinti bei drėkinti, nes tada oda geriausiai sugeria visas medžiagas ( 25-9 mėnulio paros).

Mano plaukai linkę greitai priprasti prie šampūnų ir oda pradeda pleiskanoti. Kad to nebūtų vienu metu mano vonioje stovi net trys skirtingi šampūnai, kuriuos naudoju paeiliui, kad nebūtų pleiskanų. Turiu omeny, vieną dieną vieną, kitą dieną – kitą.

Kartais naudoju kaukes rankoms. Nakčiai miegu su pirštinėmis dėl geriausio efekto. Veido valymui naudoju micelinį vandenį.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją