Atsisiunčiau „Tinder“ ir nusprendžiau paieškoti įdomaus pašnekovo, susiruošti į smagius pasimatymus, aplankyti nematytas miesto vietas. „Tinder“ garsėjo nekokia reputacija, daug kas sakė, jog ši programėlė skirta tik vienos nakties nuotykiams, bet gyvenime ne viskas tik juoda ar balta, tiesa?

Atsiųskite savo pasakojimą apie TINDER PASIMATYMĄ adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 200 eurų „Romantika.lt“ dovanų čekį!

Programėlėje buvo iš ties nemažai neaiškių tipų su dar labiau neaiškiais pasiūlymais. Prisiskaičiau kvailiausių „kabinimo“ eilėraštukų ir sulaukiau nepadorių klausimų bei neprašytų komentarų apie išvaizdą. Tačiau neilgai trukus susipažinau su vaikinais, kurie įsimė visam gyvenimui.

„Kiečiausias iš visų“

Susipažinau su vaikinuku, kuris nuolat gyrėsi ir pasakojo nešvankybes apie savo buvusias paneles. Mūsų pasimatymas vyko parke, kur vaikščiojome, stebėjome antis ir valgėme ledus, bet viską sugadino jo neįtikėtinos istorijos. Po kiek laiko man tapo nuobodu ir nejauku, todėl pasiūliau skirstytis. Į jo klausimą „ar galiu tave pabučiuoti?“ atsakiau „ne“ ir buvau išvadinta įvairiausių gyvūnų pavadinimais.

„Alkoholis – mano brolis“

Į pasimatymą vaikinukas atėjo visiškai girtas. Mūsų pažintis truko neilgai, nes jis riaugėjo, keikėsi ir skaldė nevykusius juokelius. Kitą dieną jis paskambino man ir atsiprašė už savo elgesį, pasakė, jog visada ateina į pasimatymus išgėręs, nes prisibijo merginų. Tą dieną mūsų bendravimas visiškai nutrūko.

„Įžymybė“

Vaikinas atrodė simpatiškas ir su juo buvo labai lengva bendrauti, tik kartais apimdavo jausmas, kad viskas yra kitaip, ne visai tikra... Jeigu kitų pasimatymų metu vaikinai natūraliai apkabindavo ar užduodavo klausimus, šis vaikinas būtinai pasakydavo kokį nors faktą.

Pavyzdžiui, apžiūrėjęs mano nagus ėmė kalbėti apie spalvų reikšmes ir jų įtaką charakteriui, užklausęs apie mėgstamą patiekalą ėmė samprotauti apie smegenų gebėjimą prisitaikyti prie nenumatytų situacijų ir kt. Man jis atrodė kažkur matytas ir kai parodžiau jo nuotrauką draugei, sužinojau, jog šis vaikinukas mokėsi „pick-up“ gudrybių, o jo pamokos lengvai randamos „Youtube“ platformoje. Kai aš jo paklausiau apie šias pamokas, jis neatsakė nieko. Taip mūsų bendravimas su vietine žvaigždute ir pasibaigė.

„Ex“

Su savo buvusiu vaikinu susipažinome „Tinder“ programėlėje. Jis buvo iš kito miesto ir kai atvyko į sostinę, pasiūliau jam ekskursiją po žymiausias ir įdomiausias Vilniaus vietas. Mes labai gerai praleidome laiką, daug bendravome ir aš iš karto pajutau, jog man šis vaikinas labai patinka. Po kelių susitikimų tapome pora ir atradome bendrus hobius, kurių dėka dar geriau pažinome vienas kitą.

Mūsų santykiai truko apie 2 metus. Išsiskyrėme gan taikiai, tiesiog pajutome, jog esame labiau draugai negu rimti partneriai, atstumas tarp miestų mums buvo kliūtis ir nors dabar nebebendraujame, galiu pasakyti, jog tai pirmieji rimti santykiai mano gyvenime ir esu patenkinta, jog programėlė man padėjo tokius sukurti.

„Gyvenimo meilė“

Po išsiskyrimo su savo buvusiu vaikinu vėl sėdėjau „Tinder“. Šį kartą nebuvo taip paprasta, vis norėjosi tikrų, rimtų santykių, todėl kandidatų anketas vertinau labai atsakingai ir vis rasdavau prie ko „prisikabinti“. Mano dėmesį ypač patraukė viena anketa. Vaikino nuotrauka buvo prastos kokybės, todėl dalį bruožų tik įsivaizdavau, anketoje irgi nebuvo daug informacijos, bet nusprendžiau pabraukti į šoną, kad jis man patinka. Mūsų anketos „susiporavo“ ir jis parašė man pirmas, iš karto.

Pokalbis buvo gan nejaukus, šaltas. Užklausiau jo, kodėl nepateikia detalesnės informacijos anketoje, o jis pradėjo pasakoti apie tai, kad yra gan uždaras, neviešina daug asmeninės informacijos, o jeigu noriu daugiau apie jį sužinoti – tiesiog reikia nueiti į pasimatymą. Kadangi susirašinėjimuose liko daug paslapčių ir neatsakytų klausimų, mes nutarėme susitikti gyvai.

Mūsų pasimatymas įvyko populiarioje miesto kavinukėje. Aš užsisakiau obuolių pyragą (kurio net nepradėjau valgyti ir palikau neliestą, nes labai drovėjausi ir bijojau išsitepti), o jis užsisakė arbatos (kuria iš nerimo apsipylė). Iš pradžių buvo gan nejauku, nežinojau apie ką kalbėti, todėl atsidariau straipsnį „blogiausi klausimai per pirmąjį pasimatymą“ ir pradėjome apie juos diskutuoti.

Visi „nejaukūs“ klausimai mums buvo iš tiesų jaukūs ir juokingi, mes labai daug ką sužinojome vienas apie kitą. Pasimatymui artėjant prie pabaigos jis pasisiūlė pavežti mane iki namų, o rytojaus dienai paskyrė antrą pasimatymą. Tą patį mėnesį mes tapome pora ir iki šiol esame neišskiriami.

Mano dabar jau sužadėtinis dažnai bando man įrodyti, kad jis pirmas ištarė stebuklingąjį „myliu“, bet tai nėra tiesa. „Myliu“ ištariau aš ir ištariau norėdama pamatyti jo reakciją, o pamačius tas pasimetusias bei susigėdusias akis supratau, jog myliu nuoširdžiai, tiesiog pati bijau sau prisipažinti... Šiais metais mes švęsime septintąsias pažinties metines ir pirmąsias vestuves. Ačiū tam „svaipui“ ir prastos kokybės nuotraukai už svajonės išsipildymą.

„Tinder“ nėra nei blogis, nei gėris, tai tiesiog programėlė, kurios dėka gali susipažinti su įvairiais žmonėmis ir atrasti tai, ko nori – vieniems tai nakties nuotykis, kitiems draugystė, o tokiems kaip aš – meilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją