Darbo pokalbis praėjo puikiai. Jiems reikėjo naujos administratorės, kuri būtų įmonės dvasia ir taip pat organizuotų įvairias veiklas, skirtas įmonės darbuotojams. Beje, galiu pasakyti, kad išties labai suintrigavo pats pokalbis, nes keistai pasijutau bendraudama su direktoriumi. Jis atrodė beprotiškai patrauklus ir pasirodė labai savas. Mes taip lengvai bendravome, tarsi ne per darbo pokalbį, o lyg būtume pažįstami visą gyvenimą.

Intriguojantis viršininkas

Pradėjau dirbti. Kuo toliau, tuo labiau pradėjau jausti seksualinę įtampą. Kai Rolandas ateidavo prie manęs ir palinkdavo šalia prie kompiuterio ekrano, aš visa įsitempdavau. O jis vis šypsodavosi pusę lūpų, aiškindamas man užduotis. Tiesa, žinojau, kad jis buvo vedęs ir dėl to visaip bandžiau apsimesti, kad viskas tik mano fantazija. Nors jis vis pabrėždavo, kad pas jį šeimoje yra problemų ir su žmona gyvena atskirus gyvenimus. Net apie skyrybas vis pagalvoja – sakydavo.

Atsirado nekalti prisilietimai. Rolandas vis stengėsi mane tarsi netyčia paliesti: tai uždėdavo savo ranką ant manosios, kai aš laikau kompiuterio pelę, tai imdamas kavos puodelį perbraukdavo savo pirštais per manuosius. Ir vis dažniau prašydavo manęs tos kavos paruošti. Kas kartą kviesdavosi mane į rūkymo pertraukėlę, nors aš net nerūkau. Jis akivaizdžiai mane bandė užvedžioti, o aš ignoravau tai kurį laiką, kol pratrūkau.

Aš taip pat pradėjau su juo flirtuoti ir vis labiau puošdavausi eidama į darbą. O kas man? Jis vedęs, o aš tai laisva. Be to mus sieja darbiniai santykiai. Vadinasi, tai tik žaidimas.

Taip ir dirbome. Vienas kitam siuntinėdami įvairius signalus. Vis dažniau pajuokaudami. Vis dažniau susirašinėdami ne darbo metu. Tarsi susidraugavome. Supratau, kad jį įsimylėjau. O ir dirbti darėsi vis sudėtingiau, nes visad šalia jo jaučiau didžiulę trauką. Pradėjau galvoti apie tai, kad turiu išeiti iš darbo, nes tas flirtas geruoju nesibaigs. Tačiau man labai reikėjo pinigų, nes turėjau mokėtis už mokslus.

Aistra prasiveržė darbe

Vieną dieną Rolandas paprašė pasilikti manęs ilgiau, padėti su dokumentais. Nujaučiau, kad kažkas čia ne taip. Bet sutikau padirbėti ilgiau. Visi išėjo ir likome dviese. Eilinį kartą jis palinko prie mano kompiuterio ekrano, analizuodamas dokumentus. Tik šį kartą jis uždėjo man ranką ant kojos ir pasilenkė taip arti, kad jaučiau jo kvėpavimą.

Tiek tereikėjo ir mes pradėjome aistringai bučiuotis. Baigėsi tuo, kad pasimylėjome ant mano darbo stalo. Tai buvo pasakiška. Ta prasiveržusi aistra buvo pats nuostabiausias dalykas, kokį esu patyrusi su vyru. Tik grįžusi namo supratau, kas įvyko. Pradėjau savęs už tai nekęsti. Juk jis vedęs, o aš jį esu besąlygiškai ir neatšaukiamai įsimylėjusi. Dvejopi jausmai mane kamavo. Patirtą palaimą užgožė ašaros, kad šita meilė neįmanoma.

Išėjimas iš darbo padėjo apsispręsti

Kitą dieną neatėjau į darbą ir pasiėmiau biuletenį. Taip pat parašiau prašymą išeiti iš darbo. Mano direktorius man skambino, tačiau aš leidau sau nekelti ragelio. Vaikiškai sprukau į krūmus. Lai nervinasi, galvojau. Parašiau SMS, kad būtiniausius darbus siųstų el. paštu. Man buvo taip gėda ir tuo pačiu gera, dėl to, kas tarp mūsų įvyko.

Susisukau į chalatą ir užsisakiau į namus picą ir visokių spurgų. Girdžiu, kaip man skambina į duris ir atidarius jas pamatau, kad stovi už jų štai mano direktorius. Gražumėlis. O aš neplauta galva, su chalatu. Raudonis ir karštis išmušė. O jis priėjo, apsikabino ir sako: „Atsiprašau, jei manai, kad tavimi pasinaudojau. Žinok, aš esu tau neabejingas, ir noriu su tavimi rimtų santykių. Aš skiriuosi su žmona, jei tu sutinki suteikti man šansą.“

Galėčiau dar daug visko rašyti apie tai, kiek visko nutiko tarp mūsų. Tačiau parašysiu tik pabaigą. Rolandas išsiskyrė su žmona, nors prašiau jo to nedaryti. Šiai dienai mes esame kartu ir labai mylime vienas kitą. Mano gyvenimas apsivertė 180 laipsniu kampu. Jis padėjo man susimokėti už mokslus. Mes puikiai gyvename ir finansiškai mums nieko netrūksta.

Ir pabaigai, uždrausta meilė kartais gali virsti pelenės istorija. Bent jau man taip nutiko.

Atsiųskite savo uždraustos meilės istoriją adresu konkursai@delfi.lt ir laimėkite 100, 200 ir 300 eurų romantika.lt dovanų čekius.


Romantika.lt – prekės Jūsų intymiam gyvenimui ir seksualus apatinis trikotažas. Orgazmo investicijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)