Na, ir atėjo ta didžioji langų valymo diena. Bet, kaip sakoma, pirmas kartas – kaip pirmas blynas – būna prisvilęs. Štai kaip buvo mano atveju.

Prilipinau robotuką prie stiklo iš lauko pusės. Bet, kadangi neperskaičiau instrukcijos iki galo, tai ir nepritvirtinau jo apsauginiu raišteliu prie lango rankenos. Įjungiau ir... robotukas urgzdamas (nes labai garsiai veikia) tėškėsi ant šaligatvio, tiesiai priešais praeivio nosį.

O siaube!

„Gerai dar, kad ne ant galvos“, – pagalvojau.

Kadangi krito iš didelio aukščio, tai ir išmanumas jo pasibaigė net darbui neprasidėjus... Ir langai liko nevalyti, ir nuotaika sugadinta. Gerai tik, kad praeivio galva liko sveika!

Savo pasakojimus apie nutikimus naudojantis technologijomis siųskite adresu konkursai@delfi.lt – laimėtojas bus apdovanotas „pirmi.lt“ dulkių siurbliu-robotu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją