Veidui ir paakiams pasidarau ledukų: išsiverdu saują ryžių ir saują avižų. Nusunkiu ir išpilstau į ledukų formeles. Naudoju rytais. Šviesėja paakių zona ir atleidžia patinimus. Iš likusio nuoviro dedu kaukę ant veido. Nuoviru sudrėkinu medžiagos skiautę. Dažnai veidui naudoju daugelį daržovių, pvz., agurku išsitepu veidą ir kaklą.

Lūpoms esu pasidariusi šveitiklį. Sumaišiau kavos nuosėdas su medumi. Jei lūpos suskirdę ir lupinėjasi, vakarais nušveitusi šveitikliu, lūpas pasitepu medumi ir palieku 15 minučių. Plaukams naudoju naminę kaukę: sutarkuoju svogūną, išsunkiu, dedu kiaušinio trynį, šaukštą majonezo ir kelis lašus citrinos rūgšties. Nuo plaukų slinkimo gerai ir ajerų nuoviras, juos reikia tik užpilti verdančiu vandeniu ir atvėsus praskalauti.

Nepanaikinsime jau atsiradusių raukšlelių, bet odos tvirtumą ir skaistumą palaikyti galima. Visi mes esame savaip gražūs. Grožis slypi ir viduje. Geriausia vizitinė kortelė, tai šypsena ir pasitikėjimas savimi. Nereikia krautis sluoksnio dažų, jog išlaikytume savo eleganciją. Mylėkime save tokias, kokios esame. Tačiau būtinai atraskime laiko sau ir savo priežiūrai. Net einant gatve jau iš tolo matosi damos, kurios savimi rūpinasi. Mielosios, nepamirškite išeinant sau nusišypsoti. Gyvenimas yra gražus.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją