Mes su juo mėnesį rašinėjomės mesendžeriu. Bendravome niekaip nepaklausdami vienas kito, kur gyvenam. Apie viską rašinėjomės, bet apie tai, kur gyvenam niekaip neiškilo klausimų. Tik po 2 metų bendravimo nusprendėm susitikti gyvai.

Kai abu įsitikinom, kad mes nei vienas nesame kitam pavojingas, ne sukčius ir pan. Supratom, kad tarp mūsų gali būti meilė. Ir sužinojau, kad jis gyvena Kinijoje.

Neįsivaizduojat mano reakcijos. Jis juk lietuvis, o grįžti atgal negali. Po šitos informacijos nenorėjau su juo draugauti, ypač tada, kai pasakė, kad neturi galimybės grįžti į Lietuvą.

Mes taip vienas kitą atrodėm įsimylėję, bet atstumas sutrukdė. Juk galėjome iškart paklausti vienas kito kur gyvenam. Kaip aš neišdrįsau. Būtų tik dviejų dienų internetinis romanas. O dabar paskutiniai pusė metų, kuriuos planavome susitikti, praėjo veltui.

Štai tokia manoji istorija.

Atsiųskite savo uždraustos meilės istoriją adresu konkursai@delfi.lt ir laimėkite 100, 200 ir 300 eurų romantika.lt dovanų čekius.
Romantika.lt – prekės Jūsų intymiam gyvenimui ir seksualus apatinis trikotažas. Orgazmo investicijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją