Padariau pavedimą, ateina iš banko žinutė: „Nuskaičiuota 30 eurų ir dar 55 eurai.“ Labai išsigandau, kadangi jokio kito pavedimo neatlikau. Patikrinus ir nesupratus, už ką, palaukiau iki 8 val. ir skambinau į banką. Išsiklausinėjau, už ką man nuskaičiavo pinigus, nes banko išraše buvo tik kažkokie 9 skaičiukai ir 2 raidės.

Pasirodo, padariau labai skubų europinį pavedimą, ir toks yra jo mokestis. Labai didelis jau mokestis pasirodė, buvau pikta, nes banko darbuotojai atšaukti mokėjimo negalėjo. Pasakė, jog jie, deja, niekuo negali padėti. Supykusi padėjau ragelį.

Drebančiu balsu, susigėdusi pažadinau vyrą, prisipažinau, kad prisidirbau ir pažadėjau, jog daugiau niekada nedarysiu pavedimų iš pačio ryto. Vyras tik nusijuokė iš manęs, o aš ant savęs labai labai niršau. Tai nėra dideli pinigai, bet atiduoti juos per savo žioplumą buvo tiesiog kvaila.

Kadangi pinigų susigrąžinti jau nebepavyko, dar pora dienų jaučiau graužatį viduje, jog nesugebėjau pasitikrinti pavedimo mokesčio prieš jį patvirtindama. Nuo tos dienos kiekvieną kartą darant pavedimus labai atidžiai žiūriu, kur žymiu varneles, patvirtinant taipogi pasižiūriu dar porą kartų, ar viską teisingai padariau.

Savo pasakojimus apie nutikimus naudojantis technologijomis siųskite adresu konkursai@delfi.lt – laimėtojas bus apdovanotas „pirmi.lt“ dulkių siurbliu-robotu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)