Amūra yra jauki, meili, o gerumas net per kraštus veržiasi. Kiek žvairas žvilgsniukas toks geras ir tyras, kad rodos, į pačias širdies gelmes beldžiasi. Taip pat labai mėgsta žmogaus dėmesį, pati lipa ant kelių ir kiša galvytę glostymams. Tiesa, būti nešiojama ant rankų nemėgsta. Katytė šneki, vis kalbina žmogų, pasakoja kažką tiesiai į akis žvelgdama.

Ieškome Amūrytei atsakingų šeimininkų, tokių, kuriems nerūpi gyvūno spalva, kuriems nesvarbu, kad gyvūnas „neįsipaišo“ į interjerą, kurie atsitikus bėdai neskuba gyvūnu atsikratyti, o stengiasi iš visų jėgų juo pasirūpinti ar rasti išeitį. Amūra bus dovanojama tik tvirtai apsisprendusiems, gerai apsvarsčiusiems savo norus ir galimybes turėti gyvūną namuose, neturintiems alergijos gyvūnams ir neplanuojantiems be jo išvažiuoti į užsienį žmonėms. Jeigu svajojate apie nuostabų draugą, Amūra kaip tik Jums. Mylės besąlygiškai ir niekada neišduos, tą garantuojame.

Peržvelkime visi šiandienines savo vertybes, pabandykime atsakingiau žiūrėti į gyvybę, prisiimkime atsakomybę už savo veiksmus, mylėkime mūsų mažuosius, ir pasaulis tikrai bus gražesnis. Ir nepamirškime, kad mes taip pat esame gyvybės stebuklas.

P.S.: katytė sterilizuota. Prieš išvykstant į naujus namus pažymėsime mikroschema.

Jeigu norite pasiūlyti savo namus šiam nuostabiam Dievo kūriniui, skambinkite arba rašykite tel. 8 602 63 641, anzelika.lggd@gmail.com. Katytė yra globojama Vilniuje.