Goša gyvena Taikos gatvėje, Vilniuje. Jau dvejus metus jis maitinamas geraširdės Larisos. Rudenį Goša pradėjo sirgti: tai sloga, tai kosulys, tai lyg vėl geriau. Bet paspaudus šalčiams, Gošai visai pablogėjo: katinėlis kosėjo, siaubingai slogavo, nusilupo oda nuo nosytės, vargšiukas nustojo valgyti.

Nebuvo kitos išeities kaip tik skubiai gelbėti ir gydyti. Jei jau kosulys, tik laiko klausimas, kada plaučiai pritvinks pūlių ir vandens. Tada jau niekas negalės padėti. Laimei, suspėjome. Prieš savaitę Gošą gabenome į gydyklą. Ten katinukui buvo išrašyti vaistukai, paskirta echoskopija (buvo girdimi ūžesiai širdutėje). Šiandien atlikta echoskopija, viskas gerai. Patikrinti visi vidaus organai - jokių pakitimų. Goša sparčiai sveiksta. Laimei, globėja Larisa kreipėsi laiku ir atsiradusi plaučiuose infekcija nepražudė gražuolio Gošos.

Nušalusios ausytės, skausminga, pūslėta nosytė... Bet koks jis meilus!

Goša - tikras gerietis, nors dėk prie skaudulingos širdies. O ir pats mėgsta priglusti, lipa ant rankų, padeda galvutę ant peties, murkia. Fantastiškas katinas. Jam maždaug 4 m. Panašu, kad kelis metus jis tikrai gyveno namuose, turėjo šeimininkus, bet dėl nežinomų priežasčių atsirado gatvėje. Šiandien jis pasirengęs keliauti į naujus namus. Gatvėje tokiam geruoliui, fainuoliui, naivuoliui tikrai ne vieta. Trinasi, burkia be perstojo, tik dėmesio duok. Namų jam reikia!

Pasveiksime, dar laukia keli tyrimai, tada skiepai, kastracija. Labai norime jam surasti gerus, atsakingus ir mylinčius šeimininkus. Goša bus tikras draugas - taikus, švelnus, mielas, paguodžiantis. O jau tos gintarinės akys kaip žybsi! Sukioja galvą, krutina tas milžiniškas dailias ausis, pulsuoja energija ir nuoširdumu. Viskuo domisi, smalsuolis, prašo bendravimo, meilės, šilumos.

Būsime labai dėkingi, jei prisidėsite prie Gošos gydymo, tyrimų, skiepų, kastracijos. Ačiū.

Susisiekti: tel. 861558898, 868973782, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“ - „Nepaliksime bėdoje“)