Bėda ta, kad katinėlis visai nenori grįžti į kupiną pavojų gatvę. Princas kasdien demonstruoja draugystę ir prieraišumą. Lėtas, labai ramus, paklusnus, tvarkingas, kantrus, nepaprastai protingas. Didžiulės žalios akys viską suprantą, užtenka vos į Princą pažiūrėti. Ateina, susisuka ant kelių, nuolat murkia, burkia. Gailim jo, tiek prisikentėjusio, visai nenorime paleisti ten, kur vėl gali nutikti nelaimė - partrenkti automobilis, nuskriausti piktas žmogus. Princas labai patiklus, visiems pinasi po kojomis, nori bendravimo, dėmesio.

Šis katinas tiktų gyventi šeimoje su vaikais, taip pat tiems, kas mėgsta ramybę. Nevikrus, harmoningas, švelnus meilūnas. Be žalių smaragdinių branduolių, jis dar turi nepakartojamą, žvilgantį, juodą kailį, yra masyvus katinukas, linkęs pilnėti.

Tikras draugas ir bičiulis! Nereikia jam duotis per namus, plėšyti užuolaidų, skraidinti vazonų... Užtenka jaukaus kampučio šalia žmogaus. Princas bus šalia, kai skaitysite mėgstamą knygą, dirbsite prie kompiuterio, žiūrėsite įdomų filmą. Neįkyrus, prisitaikantis, neišrankus maistui ar draugijai. Jam visi patinka, visi draugai. Galbūt gyvūnas bando atsigriebti už tuos kelis valkatavimo metus, kai buvo pats sau vienas, kažkieno paliktas ir išduotas. Nemoka jis gyventi lauke. Tokie katinėliai dažnai pakliūna į bėdą dėl naivumo, patiklumo.

Padėkime Princui surasti namus! Turime skubiai rasti Princui ilgalaikę globą (iki padovanojimo) arba namus, nes dabartinės laikinos globos terminas jau baigiasi. Jei nerasime, kas globos Princą, turėsime jį paleisti. Jis ten visus pažįsta, ten jo laukia darbuotojai, maitintojai. Bet visi gerai žinome, kad tai nėra geriausias variantas.

Susipažinkite, Princas nuostabus katinas. Jam maždaug 5 m. Katinėlis Vilniuje, tačiau, esant būtinybei, galima ieškoti transporto ir į kitus miestus.

Kontaktai: +370 615 58898, +370 689 73782, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“)