Jos gimė, kai niekas nelaukė, augo, kai niekas nesirūpino, mylėjo, kai buvo nemylimos. Tokia dažniausiai būna gatvėje gimusių katyčių gyvenimo pradžia. Tik, matyt, kai kam gimstant tikrai šviečia ta viena didelė laiminga žvaigždė. Turbūt švietė ir joms!

Trypti polkos gatvės pakraščiais ilgai neteko, už tokį talentą jos buvo greitai pastebėtos gerų žmonių, ir štai jaunosios damutės turi laikiną prieglobstį. Bet... Neturi savo namų, neturi savo šeimininkų, kuriems galėtų parodyti viską, ką moka geriausiai.

Trims gražuolėms katytėms maždaug 3 mėnesiai, jos – sveikos, švarios, jaukios, draugiškos, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, paskiepytos. Trumpiau tariant, yra visiškai paruoštos kelionei ir jau su nekantrumu trypčioja prie durų laukdamos, kada gi pagaliau atvyks jų, kada bus ta didžioji kelionė į namus.

Norėtųsi, kad tai iškilmingai akimirkai atėjus, viskas apsiverstų ir jų istorija vienu sakiniu būtų perrašyta kitaip: „Gimė, nes kažkas jų laukė, augo, nes kažkam rūpėjo, pamilo ir jau dabar bus mylimos.“

Jei galite vienai iš šių murkiančių katyčių padovanoti į namus, skambinkite jų globėjai tel.nr. 8 649 45231 arba „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius)!