Kilo baisus sąmyšis, kuriame kaimynės nematė jokio sprendimo: vienai trukdė, kad ūgtelėję kačiukai daržus trypia ir savo „spiras“ užkasinėja, kitai – tai, kad jos vaikas bijo kačiukų mamos, kuri, saugodama savo vaikus, neva urzgia ant jo, todėl ji negalinti išleisti vaiko į kiemą ir turi „naudoti savo automobilį“, kad nuvežtų vaiką pažaisti kitur.

Trys kačiukai su mama atvyko į „Naminukų“ globą. Sutarėme, kad kačiukams ieškosime namų, o sterilizuota jų mama grįš atgal į kiemą ir jau be galimybės toliau vesti kačiukus.

O kačiukai - tikri pokštininkai, maždaug 2,5 mėn., švarūs, žaismingi ir juokingi. Mėgstamiausias žaidimas - „vada“, na, ir pirmyn po visą narvą suktis! Juoda su baltu - katytė Gira, kiti du kačiukai broliukai (rainas su balta nosimi - Greinas, o tamsesnis rainas - Gardis). Katinėliai jau „nukirminti“, naudojasi kraiko dėžute.

Ieškome gerų šeimininkų! Jei galite kuriam nors iš jų padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ tel. nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę)