Ką reikia turėti vietoj smegenų, vietoj širdies, ką jaučia tie, kurie savo rankomis išmeta pražūčiai tuos, kurie bejėgiai ir negali apsiginti? Niekada sveiko proto, normaliai mąstantis žmogus taip nepasielgs ir niekad jis nesupras tų, kuriems tai padaryti pakyla ranka.

Ir štai prie upės girdisi verkimas, kuris plėšo širdį. Vėl savanoriai jau kelintą kartą šią vasarą randa išmestus mažylius, visai neseniai - 6 tik atsimerkusius šunyčius, tris kačiukus, katę mamą su vaikais, musių kiaušiniais aplipusį mažylį, tris supakuotus dėžėje kačiukus ir t.t.

Šįkart vedžiodami šunis vėl girdime verkimą – ant upės kranto susiglaudę vienas prie kito spaudžiasi trys maži kačiukai, išsigandusiomis akytėmis. Kažkas atsikratė... vėl. Kada tai baigsis?

Mažučiukams išmestiems kačiukams ieškome namų arba laikinos globos, kurios jiems labai labai reikia, nes prieglauda perpildyta.

Jei galite suteikti šiems trims mažyliams laikiną ar nuolatinę globą, galite skambinti tel. 865244093, 865354521 arba rašykite el. paštu:info@beglobis.com