Liko – drąsiausias broliukas, švelniai prisiglaudžia, prisispaudžia prie žmogaus, dar vis mokosi užmiršti visą siaubą, kurį patyrė gatvėje.

Jupi – nedrąsi, kol kas dar nepatikli sesutė, kuriai reikia daug dėmesio, bendravimo, kad galėtų atsipalaiduoti ir tapti geriausia žmogaus drauge. Tuki – mažytė, linksma, smalsi striukauodegė. Katytė turi žavingą, trumpą uodegytę ir labai miklias letenėles – visur nori dalyvauti ir būti mylimiausia. Šiems broliukams pasisekė. Kitų, dviejų, deja, nepavyko išgelbėti.

Istorija Skruzdėliukų labai panaši į daugelį tų, kurias kasdien galite perskaityti gyvūnų gelbėjimo puslapiuose: katė mama nepagaunama (kelis metus savanoriai stengiasi ją sterilizuoti), kačiukus ji atsivedė ant apleisto pastato griuvėsių, tiksliau, ant stogo, kuris daugybę metų tarnavo varnoms kaip pasisėdėjimo, pasikarksėjimo vieta. Liūdna, bet vos išmokę šliaužioti mažyliai užkliuvo varnoms. Du buvo negailestingai sukapoti ir sudraskyti paukščių.

Kadangi likusių trijų mažylių laukė toks pats likimas, vos atsilaisvinusi pas globėją viena vieta buvo užpildyta trimis gyvybėmis. Laikinai (vertindami savo krūvį turėjome atsisakyti gelbėti šitą šeimą, bet matyti, labai atsiprašau, kabančius nuo stogo mažo kačiuko vidurius buvo pernelyg kraupu...)

Dabar turime išskirstyti du po laikinas globas. Taip pat šiuo metu tragiškai reikalinga parama sausam pašarui, konservams ir kraikui. Turime labai daug išlaikomų globotinių – nebeišgalim aprūpinti globėjų reikiamomis globos priemonėmis. Dar bėda, kad viena mažylė, trumpauodegėlė Tuki susirgo. Pradėtas gydymas. Jei tik galite priglausti vieną Skruzdėliuką, skambinkite rašykite. Būsime dėkingi ir už paramą Tuki gydymui bei visos Skruzdėliukų šeimos išlaikymui. Taip pat reikalinga parama katės mamos sterilizacijai ir perlaikymui stacionare (gal kada nors pavyks pagaliau ją pagauti!!!). Žinoma, Skruzdėliukai ieškos ir nuolatinių namų.

Jeigu norite kažkurį priglausti ir padovanoti jam namus, susisiekite. Skruzdėliukams vos trys mėnesiai. Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898 arba info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).