Kol Odris, Mango ir dar vienas jų broliukas buvo mažučiai, tol niekam netrukdė, bet ūgtelėję mažyliai nusprendė, kad jų sodybos jiems maža, o kitų daržai įdomūs ir dar nepažinti. Tada jie pradėjo savo keliones „po platųjį pasaulį“, ir kaimynai sunerimo, kur ši linksma kompanija dėsis žiemai atėjus: ar ieškos namų, kada ieškos, jau pats laikas...

Kad 4 mėn. šuniukai nespėtų užaugti svetimuose dirvonuose, atėjome į pagalbą. Tiek šuniukų mama (po šio incidento šeimininkai žadėjo sterilizuoti), tiek tėtis – visai nedidukai, trumpomis „taksiškomis“ kojytėmis, tad ir jų vaikai, jei dar ir augs, tai tikrai nedaug ir bus trumpakojai kambariniai šuniukai.

Tiek Odris, tiek Mango yra labai prieraišūs, sargūs ir išradingi, dar pašėlusiai vaikiški, bet jau pakankamai sumanūs, kad, susidraugavę su „savais“, atskirtų svetimus. Manome, kad jie bus tokie šuniukai, kurie nors ir mažučiai, bet iš paskutiniųjų gins savo šeimininką ir namus.

Abu šuniukai „nukirminuoti“, o reikalus atlikti lauke reikės dar pamokyti, nes iki šiol augę sodo sąlygomis, tad daro ten, kur jiems patinka, bet šuniukai imlūs, turėtų greitai suprasti sistemą. Jei galite baltukui Odriui arba jo nuostabiajai sesutei Mango padovanoti namus (ne būdą ir ne voljerą), skambinkite jų globėjai Astai tel.nr. 8 614 69186 (Vilnius).