Pasirodė, kad Lora – labai draugiška, prieraiši, paklusni kalytė, noriai su visais – ir suaugusiais, ir vaikais – bendraujanti. Sunkus gyvenimas visai nesugadino jos įgimto gero charakterio. Ji yra ir gana geras sargas: išgirdusi ką nors įtartino, suloja žemu balsu.

Per tris normalaus gyvenimo mėnesius ji išgražėjo, tapo žaisminga, puikiai jaučiasi automobilyje. Ji gerai jaučiasi tiek namuose, tiek ir pririšta lauke (nors kol kas naktis praleidžia šiltame guolyje namuose). Kadangi Loros laikinoji globėja pati augina du šunis, nuo mažų dienų augusius kartu, kurie taip ir nesusidraugavo su naująja įname ir jaučiasi labai nelaimingi, netgi pikti (nors Lora jų atžvilgiu labai draugiška ir žaisminga), kalytei skubiai reikalingi nauji namai.

Juk artėja žiema ir jos laukia nežinia... Lora gavo vaistų nuo kirmėlių, paskiepyta, globėja ją sterilizuos savo lėšomis, kalytei tik reikia naujų, gyvūnus mylinčių šeimininkų. Priglauskite Lorą ir turėsite atsidavusią, Jus mylinčią puikią draugę! Dėl Loros skambinti tel.nr. 8 610 69992.