Tita – visiškai naminė. Akivaizdu, kad Tita turėjo namus, kuriuose buvo auginama viena, kad ji tuos namus pagrįstai laikė savo namais, sava teritorija, kurioje jautėsi saugi. Tačiau vieną dieną Titą iš namų išmetė.

Kuo Tita neįtiko? Turbūt kaip visada sutrukdė planams. Gal kažkas emigravo, gal kažkas pagimdė vaiką, gal kažkas keitė gyvenamąją vietą, gal kažkas pasidarė remontą... Bet kokiu atveju Tita nebuvo šeimos narys, gal buvo laikoma tiesiog daiktu, kuris pakenčiamas, kai netrukdo. Netrukdo planams...

Dabar Tita prieglaudoje. Liūdnai žvelgia į kiekvieną lyg prašydama: „Paimkite mane iš čia. Aš taip noriu namų“. Mes prisidedame prie Titos prašymo. Katytei labai reikia namų, kuriuose jaustųsi tikrąją šeimos dalimi. Tita – gera katė, tik dabar jaučia stresą uždaryta narve. Taip pat ji geriau tiktų tuose namuose, kur nėra kitų gyvūnų, nes matyti, kad katytė augo viena, todėl kitų nelabai mėgsta.

Šiaip Tita be galo graži – ryškių trijų spalvų: juodos, baltos ir rusvos. Pasipuošusi dideliais, puošniais baltutėliais ūsais. Tita sterilizuota, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Jei norite ir turite galimybę priglausti Titą, galite skambinti tel.nr. 865244093, 865354521 arba rašyti el. paštu info@beglobis.com.