Pirma dalis

Gražiame Lietuvos kampelyje yra tokia vieta, kur gyveno mažytė katytė. Negali sakyti net kad gyveno, greičiau vargelį vargo. Rytas vakaras reikėjo prasimanyti ką į burnytę įdėti, prasimanyti kur šiltai galvelę naktį priglausti. Gyveno tame kieme ir daugiau kačių, tik kad mūsų aprašomos Pelenės jos nemylėjo, visaip bandė nuskriausti ir nuo kartkartėmis randamo maisto nuvaryti. Taip ir vargo vargelį mažas gniužulėlis.

Antra dalis

Taip jau kačių gyvenime vyksta, kad mažiausiai du kartus per metus jos pasauliui dovanoja visai nelauktus ir niekam nereikalingus vargo vaikelius. Tie vaikeliai serga, badauja, žūsta po ratais, uždaužomi ar padegami. Kad kuo mažiau tos kančios būtų, gyvūnais besirūpinantys savanoriai, draugiškais būdais sugaudo katytes, veža jas į veterinarines klinikas, ten atliekamos profesionalios procedūros, kad daugiau nebeateitų nereikalingų vaikelių į pasaulį. Katytės pasveiksta ir grįžta gyventi į savo kiemus.Taigi, mūsų Pelenę taip ir surado viena gera moteris. Pagailo moterytei tos vargo pelytės, suskubo ieškoti pagalbos.

Trečia dalis

Šią dalį pradeda rašyti VšĮ „Šlapia nosytė“. Jos tęsinį kurkime kartu. Ar padėsime visi kartu pelenei iš pelenų pavirsti į nuostabią princesę?

VšĮ „Šlapia nosytė“

Įm. kodas: 303433383

Banko sąskaita paramai gyvūnams:

AB „Swedbank“, bankas

LT437300010141236714

Paypal: slapianosyte@gmail.com

#slapianosyte

Skirkite 2 proc. nuo GPM VŠĮ „Šlapia nosytė“, paramos gavėjo kodas – 303433383.