Tiesa, istorijos pradžia nebuvo itin nuotaikinga. Teila buvo rasta vaikų darželio teritorijoje su baisiai sužalota, tarsi nudirta uodega. Bet viskas gali pasikeisti pakliuvus į tinkamas rankas! Sužalota katytė pateko į „Naminukų“ globą. Jau kitą dieną jai buvo atlikta operacija, kurios metu pašalinta negyva uodegos dalis, o pati katytė sterilizuota.

Dabar Teila jau visiškai atsigavusi, sutvarkyta, paruošta namams ir netrukus bus paskiepyta. Jaunutė, jai maždaug 1 - 2 m., o striuka uodegytė, ant kuriuos jau baigia ataugti nuskusti plaukai, suteikia katytės išvaizdai tik papildomo šarmo. Ne tik Teilos išvaizda žavi ir ypatinga, bet ir būdas nenusakomai geras: rami, tvarkinga, švelni, nebaikšti, nekerštinga, paprasta ir turinti puikų humoro jausmą. Kitaip sakant - nuostabi namų katytė, mokanti sukurti geros energijos lauką aplink save.

Tik jai reikia namų... Gerų, mylinčių, šiltų namų. Teila to nusipelnė. Su ja užtenka pabendrauti vos kelias minutes, kad suprastum - ji ypatinga.

Jei tik galite Teilai padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 arba jos globėjai Linai tel.nr. 8 683 90695 (Vilnius)!

P.S.: esame labai dėkingi visiems, kas likote neabejingi Teilos istorijai ir prisidėjote prie jos operacijos bei gydymo. Taip pat ačiū jos globėjai Linai, kad ištiesė pagalbos ranką, kada labiausiai reikėjo ir sutiko laikinai pagloboti Teilą savo namuose