Kadangi radę žmonės nieko geriau nesugalvojo, taip greitai globos nerado, o jų namuose katytei apsistoti galimybių nebuvo, tai atkeliavo ji į tų žmonių darbovietę. Vadovai neprieštaravo, sako, gyvas padarėlis visada verslui padeda. Katytė buvo pamaitinta, sušildyta, gavo vardą Cypsė, nes cypsėjo labai gražiai, juokingai, vaikiškai. Taip ji užaugo, tapo tikra biuro reikalų žinove - puikiai mokėjo naudotis kopijavimo aparatu, faksu. Kartais atėję ryte į ofisą darbuotojai rasdavo atspausdintą kokį pusšimtį kopijų, kuriose matyti Cypsės pėdutės ar uodegos galiukas.

Tačiau atėjo ta diena, kai įmonė turi persikraustyti į kitas patalpas. Naujų patalpų nuomotojai kategoriškai draudžia atsivežti katytę kartu. Deja, nė vienas įmonės darbuotojas priimti į savus namus jos neturi galimybių - vieni gyvūnų nemyli, kiti turi savų, treti nuomoja butus, kuriuose gyvūnai taip pat neleistini. Todėl Cypcei gręsia atleidimas...

Labai skubiai Cypsei reikia rasti laikiną globą ar nuolatinius namus. Cypsė - 4 metukų, sterilizuota, labai daug kalbanti (atsako į visus klausimus - tik pakalbink ją) katė - glaustyklė. Ypatingai įdomaus charakterio, žmogų priima kaip lygiavertį pokalbių partnerį, mimikomis mokantį išreikšti savo emocijas. Todėl puikiai tiktų žmogui, kuriam reikia katės - draugo.

Ji tikrai ne iš tų katinų, kurie ignoruoja kompaniją ir vaikšto vieni, kur nori. Cypsė savo reikalus atlieka tik dėžutėje, maistui neišranki, maitinasi tradiciniais katėms skirtais patiekalais. Nors Cypcė turėjo galimybes išeiti ir į lauką, toliau nei trijų metrų nuo savo namų-biurų nenueidavo.

Labai prašome pagalbos surandant naujus namus šiam nuostabiam padarėliui. Visas kolektyvas dėl jos labai išgyvena ir linki jai paties geriausio.

Dėl Cypsės galima skambinti tel.nr. 8 687 70378 (Rasa), 8 620 97709 (Vytautas)