Suaugusi katytė, o nesveria 2 kg. Kūnelis buvo siaubingai suėstas blusų, katytė išsekusi. Prieš kelias dienas rainytė nublusinta, sterilizuota.

Tiesa ta, kad jai verkiant reikia namų, ji negali grįžti į gatvę, nes ateinančios žiemos lauke nebeištvers... O aš amžinai laikyti jos veterinarijos gydykloje negaliu, prieglaudose, kur besikreipčiau, nėra jai vietos. Ieškau žmogaus, kuris nori suaugusios, ramios, meilios, rainos katytės.

Jei katytė būtų gyvenusi mylinčių ir atsakingų žmonių namuose, būtų nerealaus, bengališko rainumo, žvilgančio kailiuko gražuolė, tačiau gyvenusi varganose sąlygose, nuolat kentusi alkį, katytė atrodo išties suvargus. Bet pakliuvusi į namus, gaudama nuolat valgyti, ji greit priaugs svorio, kailiukas netrukus sublizgės ir katytė taps gražuole raine.

Gal Lietuvoje atsiras bent vienas šiai mažylei neabejingas žmogutis, galintis suteikti jai pastogę. Katytė galėtų gyventi ir bute, ir name, ir mieste, ir kaime. Aš buvau šiai katytei neabejinga, bet priglausti jos negaliu. Galėjau tik nuvežti į veterinarinę kliniką bei suteikti būtinas veterinarines paslaugas.

Padėkime kartu katytei, nes lauke ji pražus.

Tel. nr. 865354521, Vilnius