Katytę suspėjusi ištraukti moteris pranešė mums. Nors prieglauda perpildyta, labai trūksta savanorių ir globėjų, palikti mažylės, vildamiesi, kad gal kiti padės, negalėjome.

Katytę nuvežėme į vet. gydyklą, ją apžiūrėjo gydytoja neurologė, patikrino jos refleksus. Paskirta vitamininė pasta ir vizitas po mėnesio.

Leila – labai švelni, guvi, smalsi, žaisminga katukė, besidžiaugianti vaikyste. Savarankiškai ėda „Gourmet gold“ paštetą, pertrintą su vandeniu, laka pieną. Ačiū Valentinai, kuri sutiko priglausti katytę, nors liepos 3 d. pati ilgam išvyksta į seniai suplanuotą kelionę. Gražuolė Leila dovanojama atsakingiems šeimininkams nuo 21 m. amžiaus, kurie katytę mylės ir lepins, gydys susirgusią, kurie supranta skiepų, sterilizacijos ir mikročipavimo svarbą, ir kur Leila laimingai sulauks senatvės kaip šeimos narė. Su VšĮ „Rainiukas“ dovanojimo sutartimi kai kuriose gydyklose taikomos nuolaidos skiepams, sterilizacijai, ženklinimui mikroschema.

Veterinarijos gydyklai už apžiūrą ir vitaminų pastą likome skolingi 20 eurų. Prašome Jūsų, gerieji gyvūnų mylėtojai, padėti Leilai atsiskaityti su gydykla. Mokėjimo paskirtyje nurodykite: Leilai. Iš anksto nuoširdžiai dėkojame prisidėsiantiems.

Kviečiame susipažinti su Leila! Atvykstant pasiimti Leilos, su savimi turėti kačių transportavimo boksą. Kontaktai: mob. 8 609 93 294, 8 675 13 644; el. paštas: info@rainiukas.lt.

VšĮ „Rainiuko“ tinklapis šiuo metu tvarkomas, todėl skelbimo įkelti nėra galimybės. Prašome organizacijų ir gyvūnų mylėtojų pasidalyti Leilos skelbimu savo tinklapiuose ir feisbuko paskyrose. Ačiū!