Šunyčiai – ne iš gatvės, jie yra žmogaus „gyvūnų daugintojo“ auka. Tai auksinio retriverio mišrūnai. Mišrūnai! 4 berniukai (du juodučiai ir du marmuriniai) ir 2 juodos mergytės. Štai kur pagrindinė priežastis, dėl kurios juos išmeta kaip šiukšles. Nepasisekė daugintojui ir šuniukų tėveliu tapo neaišku kas.

Apie jokią pagalbą dovanojant iš namų šeimininkas net nekalba. Todėl siekiant apsaugoti mažylius, jie skubiai kovo 21 d. vėlyvą vakarą pervežami į merginos, pasiūliusios (mes be galo dėkingi!) dviejų dienų globą, namus.

Mažiai – labai judrūs, žaismingi, labai gražūs.

Jiems skubiai ieškomi namai arba ilgalaikė globa. Labai prašome atsiliepti globėjus, kurie galėtų globoti po 2-3 mažylius iškart. Po vieną mes tiesiog fiziškai nesugebėsime jų prižiūrėti.

Atkreipkite dėmesį, labai prašome, kuo skubiau. Rytoj laikinosios globos terminas baigsis. Kur jiems keliauti?

Didžiausias prioritetas yra iškart pasiūlyti namai kiekvienam šunyčiui! Skambinkite, rašykite žinutes (būtinai perskambinsime) tel. 8 675 13 644 ir globėjai Simonai tel. 8 600 46 903.

Visus, galinčius prisidėti prie pagalbos, kviečiame apsilankyti VŠĮ „Rainiukas“ internetinėje svetainėje, kur galėsite rasti rekvizitus paramai šuniukams.