Šeimynėlei sekėsi ir toliau, nes stebėtinai greitai atsirado namų globa. Ir ne bet kokia: bailiukė mama, pavadinta Šere, tris nakteles neleido žmonėms sudėti bluosto. Bet žmonės nesiskundė, kentė. Už tai jiems labai labai dėkojame. Jūs – nuostabūs :)

Šerės vaikučiai jau turi vardus. Marmurinė mergytė – Evita, du jos “oranžiniai” broliukai – Diego ir Karlo. Tiesiog – “argentina” Vilniuje. Vasaros, saulės ir tiesiog “gerų orų” (Buenos Aires) garbei. Mažuliai kol kas auga sveiki ir saugūs, jai rūpinasi mamytė Šerė. Turbūt savaime aišku, kad vien vasara, saule ir “buenos airėm” sotus nebūsi. Tad labai tikimės sulaukti paramos šeimynėlės aprūpinimui kraiku, Babycat sausiuku ir Carny konservukais. Deja, tikslios reikiamos sumos nurodyti negalime. Juk nežinia, kaip seksis “argentiniečiams” ieškoti namučių, kiek užtruks jų gyvenimas globėjų namuose. Mamytė Šerė kol kas – bailiukų bailiukė. Bet ji – labai jauna, todėl nemaža tikimybė, kad globėjai ją jaukins, auklės, nes labai nenori paleisti katytės gyventi “laukinio” gyvenimo.

Tikimės, kad Jūsų geranoriškumo dėka viskas šeimynėlės gyvenime klostysis palankiai. Būtų šaunu, jei paramos pavedime nurodytumėte, jog ją skiriate “Šerės argentinai”.

Ačiū iš anksto!

Jei galite paremti VšĮ "Mažoji Liza" globojamą šeimyną susisiekite el. paštu info@mazojiliza.lt arba apsilankykite VšĮ "Mažoji Liza" internetinėje svetainėje.