Partrenkta automobilio, sulaužyta, sušalusi. Apie išgąstį jau net nekalbu. O pro šalį švilpė automobiliai, tik savo šviesomis užgriebdami pakelėje tįsantį kūną. O Šeira tada dar buvo bevardė, bet, pasirodo, jau turėjo savo angelą sargą. Ji sulaukė stebuklo – pro šalį važiavo Virginija, kuri, nors ir labai skubėjo namo (po keleto valandų laukė skrydis, vėlavo, o dar kelionė ilgoka), bet yra iš tų žmonių, kurie nesustoti negalėjo.

Pamačiusi, kad kalytė sunkai sužeista, ji gerą pusvalandį telefonu ieškojo klinikos, kur galėtų atvežti vargšą gyvūną. Kai Šeirą paliko klinikoje, tapo truputį lengviau. Kitą dieną dar sužinojo, kad Šeirai ne tik atliks kojos operaciją, bet ji greičiausiai dar ir laukiasi. Apsisprendė greitai ir neturėjusią kur dėtis po operacijos Šeirą atsivežė iš Kauno į Uteną. Dabar Šeira jau visiškai sveika, laikinai jai priglaudusiems žmonėms atsiskleidė kaip prieraiši, atsidavusi savo žmogui, protinga draugė.

Šeira – vidutinio ūgio (suaugusiam žmogui šiek tiek aukščiau kelių, sveria apie 35 kg), gerumo ir ramybės įsikūnijimas. Vedžiojama su pavadžiu vaikšto gražiai, nesitampo. Su kitais gyvūnais į konfliktus nesivelia. Namuose yra tvarkinga ir netriukšminga. Labai mėgsta tiesiog tyliai būti šalia žmogaus. Jos aštuoni mažiai – trys mergytės ir penki berniukai – gražūs, sveiki, apvalūs, tvirti ir nuostabūs, jau ieško nuolatinių namų. Tokia šeimyna namuose, tai ne tik džiaugsmas – tai nuolatinis darbas. Reikia tą rūpestį dalintis. Todėl laukiami geri, atsakingi nauji šeimininkai.

Šunelius Šeira atsivedė spalio 27 dieną, jiems dabar – mėnuo ir beveik 2 savaitės. Šuniukai nukirminti, jau patys ėda. Jie gražučiai, meilučiai ir labai linksmi. Šuniukai turėtų augti vidutinio ūgio. Šiuo metu jie yra globojami Utenoje, tačiau galėtume pasirūpinti transportu ir į kitus miestus. Dėl šuniukų skambinkite tel.nr. 865077921.