Atneštas į Jonavos vet.gydyklą „VetPet“, Rodžeriukas dėl stuburo išvaržos visiškai nevaldė priekinių kojų, galinės buvo taip pat labai silpnos. Veterinarai netikėjo, kad šuo pasveiks, nes tokiems pacientams reikalingas skubus gydymas (laikas nuo išvaržos atsiradimo ir pradėto gydymo yra labai svarbus). Tačiau jis atvyko į kliniką tik po savaitės. Keturkojis žavuolis buvo paliktas ne tik gydymui, bet ir naujųjų namų paieškai.

Šuneliui prireikė mėnesio gydymo bei fizioterapijos, ir pagaliau veterinarai gali pasidžiaugti – Rodžeriukas vaikšto! Ir jau galima dairytis naujų šeimininkų, labai atsakingų, galinčių tinkamai rūpintis juo, nes jam, nors ir pasveikusiam, bus reikalinga nuolatinė speciali priežiūra (nešiojimas laiptais ir pan.), jo negalima tąsyti, su juo bėgioti, šokinėti. Šuo turi vaikščioti ramiai lygiais paviršiais visą likusį gyvenimą.

Šiuo šuneliu daugiausiai rūpinosi, gydė, mankštino, apkirpo ir nenuleido rankų gydyklos „VetPet“ vet.gydytoja Vaida Velykytė.

Rodžeriukui kokie 5 m., protingas ir draugiškas. Liūdniausia matyti, kad jis jau priprato gyventi narvelyje ir pats nelabai tikisi, kad užeinantys žmonės jį pastebės, tiesiog tyliai sėdi ir stebi, kaip džiūgaudami kiti šunyčiai pasitinka žmones...

Susisiekti – tel. 8 349 60063 (Jonava)