Gyvūnų gelbėtojai šiuo laikotarpiu girdi tik šimtus verkiančių „miau“, o kiekvienas atsilieptas skambutis dažniausiai prasideda žodžiais „sveiki, turime bėdą...“. Liūdna, bet žodis „gyvūnas“ daugumos galvoje jau seniai tapo „bėdos“ sinonimu. O juk galėtų būti priešingai!

Nuostabūs kačiukai, „išdygę“ šalia studentų bendrabučio, irgi niekam nebuvo malonus siurprizas. Taip, mieli, pūkuoti, jaukūs, švelnūs ir juokingi, bet juk bendrabutyje gali tapti nusikaltėliu, jei tik pabandysi su tokiu siurprizu peržengti griežtų taisyklių slenkstį, tad sulaukėme dar vieno laiško apie „bėdą“, kuri negali laukti.

Ačiū savanoriams, kurie, nepaisydami vasaros, darbų, planų, išvykų, sumaišties ir nepatogumų, vis tiek suranda galimybių padėti ir tampa tikraisiais gelbėtojais! Šiuo metu keturi maždaug 2 mėn. pūkuotukai laikinai glaudžiasi savanorių namuose ir nekantraudami ieško TIKRŲ NAMŲ, kuriuose viskas būtų taip, kaip turi būti: kur kažkam teiktų džiaugsmą, kur kažko galėtų laukti grįžtančio, pasitikėtų, mylėtų, žaistų ir kartais patingėtų. Na, kur jūs, šeimininkai? Visa kačiukų vada (2 katinėliai ir 2 katytės) - tikri linksmuoliai, jaukūs, meilūs, naudojasi kraiko dėžute ir mėgsta žmonių kompaniją.

Du juodai balti gražuoliai broliai, kuriuos matote nuotraukose, šiuo metu laikinai glaudžiasi pas Giedrę. Norėdami padovanoti vienam iš jų namus, skambinkite mažylių globėjai Giedrei tel. nr. 8 610 36370 arba „Naminukams“ tel. nr. 8 648 30077 (Vilnius)! Pilka pūkuotoji katytė glaudžiasi pas savanorę Margaritą, dėl jos skambinkite tel.nr. 8 606 98473 (Vilnius)!