Kiekvienas iš mūsų galime susirgti. Jei turime naminių gyvūnų, ar tikrai žinome, kad jais tokiu atveju bus pasirūpinta? O jei artimųjų nėra, kaimynai nedraugiški, o draugai – toli gyvenantys, ligoti, pagyvenę?

Ši situacija irgi būtent iš tokių. Katiną lanko šeimininkės giminaitis, bet pasiimti jo niekas negali. O jam labai reikia žmogaus, jis dabar tiesiog liūdnumo įsikūnijimas... Retai, bet pasitaiko, kad katėms ar kitiems naminiams gyvūnams nuo tokio drastiško gyvenimo sąlygų pasikeitimo ima šlubuoti ir sveikata. Bijome to - Danutei tai būtų dar vienas smūgis.

Katinas Kiciukas buvo pripratęs, kad jie su šeimininke visados kartu, nes ji retai teišeidavo iš namų, kad yra su kuo pasikalbėti, prie kieno šono pasnausti... Trejus metus, nuo to laiko, kai Kiciukas buvo išgydytas, išglobotas po didelių traumų (katiną buvo suspardę, nedėsime to vaizdo nuotraukų), jie buvo drauge. Dabar jie atskirai ir abu kenčia.

Mielieji, ieškoma globa 3-4 mėnesiams, iki rudens. Kad katinas turėtų su kuo bendrauti, kad nebūtų vienišas, kad Danutė ramiai galėtų sveikti, reabilituotis, nesiverždama namo. Taip, tai nemaža atsakomybė - paimti į naujus namus katiną, vienturtį, kad ir laikinai... Bet ne visi keliai pasaulyje lengvi. O gal kaip tik norite pažiūrėti, ar sutartumėte su brandžiu katinu, ar užtektų atsakingumo rūpintis namų augintiniu, bet dar nesate apsisprendę įsigyti draugą ilgiems metams? Tai šansas jums ir Kiciukui. Ir būtų didžiulė paguoda Danutei.

Labai prašome atsiliepti galinčius priglausti šį gražuolį, mielą katinėlį. Jis kastruotas, naminis, įspūdingas dičkis. Jam dabar labai reikalingas žmogus. Ačiū.

Skambinkite tel. +370 615 58898, +370 689 73782, rašykite info@rainiukas.lt. (Vilnius )(bet rimtiems žmonėms, jei ką, ieškosime transporto ir į kitus miestus).