Bet važiuoji ir gelbėji, kadangi taip pasirinkai ir dėl to pradėjai šią veiklą, kad padėtum būtent tokiems: ir seniems, ir niekam nereikalingiems, ir neišvaizdiems, ir ypač tokiems, nes jaunus ir gražius ir taip greitai „įsikatina“.

Ir vėl naiviai tiki, kad vis dar yra Lietuvoje gerų ir užjaučiančių žmonių, vis dar tiki, kad atsiras žmonių, kuriems suvirpės širdis ir kurie mums padės išgyventi sunkiausius laikus, sunkiausius momentus. Vis dar viliesi, kad ne tik mums vieniems rūpi mažesni, silpnesni ir niekam nereikalingi benamiukai.

Na ir kas, kad jis jau nejaunas, kad jau neišvaizdus ir dar ligotas? Juk gatvės gyvenimas nieko nelepina. Ar gi jis nenusipelnė antro šanso ir saugesnio gyvenimo bent jau senatvėje?

Mes nesitikime, kad jis ras namus, nes vis dar turi bėdų su sveikata, mes nesitikime, kad jūs jį pamilsite taip, kaip mes, mes tikimės jūsų paramos ir pagalbos atsiskaityti su klinika, nupirkti vyresnio amžiaus katinams skirto maisto, mes viliamės jūsų palaikymo ir vilties, kad ne tik mums vieniems rūpi.

Sunku tokiu atveju pasakyti kažką daugiau, puikiai supranti, kad situacija graudžiai beviltiška. Bet mes vis dar tikime Lietuva, jos ateitimi, geresne ateitimi mums visiems, mes vis dar tikime žmonių gerumu ir prašome pagalbos. Šiuo metu mums jos labai stipriai reikia. Mes prašome pagalbos padėti atsiskaityti su klinika, šį katulį išgydėme tiek, kiek galėjome, o paleisti jo į lauką atgal negalime, nes tai būtų tolygu mirčiai. Mes jį globosime iki pabaigos.

Mums tikrai labai reikia paramos atsiskaityti su klinika, nes greitu metu jau net negalėsim ten kreiptis, nes kabo nemaža skola už sukandžiotą katytę Meilę, už šį katulį, dar maistą pirkome.

Mes tikrai labai stengiamės padėti nuskriaustiems ir gatvėje gyvenantiems katinėliams, bet be jūsų pagalbos mūsų pastangos yra beprasmės, be jūsų pagalbos mes niekas ir nieko negalime nuveikti. Mums labai reikia visų jūsų paramos ir palaikymo. Prašome prisidėti pagal galimybes prie skolų mažinimo. O jeigu norite susipažinti su kačiukais (yra daug mažų kačiukų, kurie ieško namų) ar su šiuo senjoru, atvykite su lauktuvėmis pas mus, mes jūsų labai labai lauksime.

Ačiū jums nuoširdžiai. Ačiū už gailestį ir užuojautą. Ačiū, kad jūs su mumis.

Paskirtimi „Žirmūnų Rainius arba Stasiukas“, VšĮ „Makatukai“.
Banko sąskaita: LT 76 7044 0600 0807 2913.

Paypal, info@makatukai.lt, įmonės kodas 304164509

El.paštas: info@makatukai.lt, teirautis: 863826042

Tinklapis: makatukai.lt