Vieną dieną, atvykus pamaitinti šeimynos, rastas išsekęs, vos paeinantis vyriausias katinas Arbūzas. Katinas nedelsiant nuvežtas į veterinarijos kliniką ir pradėtas gydyti.

Po keletos dienų paskambino susirūpinęs maitintojas, jog įprastoje vietoje nebesimato nei vieno kačiuko ir katės-mamos. Ieškojome šeimos Grindoje, klausinėjome kitų organizacijų, bet niekas toje vietoje kačiukų negaudė. Pergyvenome, kad juos galėjo užpulti palaidi šunys, o kartą toje vietoje pastebėta ir lapė.

Laimė, šeima po geros savaitės pasirodė, bet visi mažieji sergantys, persigandę.

Tad šiuo metu klinikoje gydomi visi maži kačiukai – Bučkis, Makė, Suodis ir katinas Arbūzas. Arbūzas – be galo meilus katinas, labai mėgsta būti glostomas, nori žmogaus draugystės. Mažiukai yra dar bailiukai, bet tikime, kad juos pavyks socializuoti. Mamą-katę taip pat ketiname pagauti ir sterilizuoti.

Dabar mūsų organizacija yra įsiskolinusi visoms veterinarijos klinikoms, todėl labai labai prašome prisidėti prie šios šeimynos gydymo. Net ir keli eurai yra didelė parama. Taip pat reikalinga namų globa, kai visi katukai pasveiks. Nenorime paleisti nei vieno atgal į šaltį ir klaikias gyvenimo sąlygas. Visi jie turi gauti šansą gyventi apsupti dėmesio, šilumos ir meilės.

Jei tik galite kažkuo padėti, prašome skambinti ar rašyti SMS arba info@rainiukas.lt. Ačiū!