Ačiū Linai, nes būtent jos pasiūlytos pagalbos dėka šie mažyliai išlošė bilietą gyventi ir turi nuostabią globėją, auklėtoją ir mokytoją.

Šiam miesčioniškai rainų kačiukų penketukui maždaug 1,5 mėn. Jie jau savarankiškai valgo, naudojasi kraiku, yra „nuparazitinti“, švarūs ir paruošti naujiems šeimininkams! Vadoje - trys vyrukai katinukai ir dvi katytės panelytės.

Kačiukai - rimti, visą dieną įnirtingai mokosi, tiesa, turi tik vienintelę pamoką, kuri vadinasi „pasaulio pažinimas“, tačiau nesimuliuoja ir stengiasi ištirti viską: per kokią skylę gali tilpti galva, kas vyksta už radiatoriaus, kokio skonio yra begemoto statulėlė, kam kėdei reikalingos kojos, kas būna, kai įšoki į bliūdelį su vandeniu, kas laimi, kai susikauni penkiese iš karto, kas, jei bandai apsikabinti su kaktusu, bet dažniausiai... Kai tik jauti, kad tuoj tuoj žinosi atsakymą, iš paskos atbilda rožinės šlepetės ir sugadina visą įdomumą. Ir vis tiek, tos šlepetės pačios mylimiausios, nes jose stovi didelis, geras ir saugantis žmogus.

O žmogaus jiems beprotiškai reikia. Ir kiekvienas nori rasti savo žmogų, šeimininką, kuris palydės į naują ilgą gyvenimo nuotykį ir išgyvens jį kartu - nuo pradžių iki galo.

Jei ieškote jaukaus ir ištikimo raino draugo arba draugės, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę)