Arba greičiausiai jis negalvojo nieko, tiesiog atsikratė. Nors šią, maždaug 3-4 mėn. mažylę pavadinome Šiaure, lauke žiemos ji būtų neišgyvenusi. Kai statomo namo šeimininkai ją rado, ji jau buvo pradėjusi sirgti. Dabar ši gražuolė saugiai glaudžiasi „Naminukų“ globoje.

Jos nereikėjo jaukinti, ar įrodinėti, kad žmonės geri, kad dabar jai niekas negresia. Tas jos vaikiškas naivus pasitikėjimas tarsi įaugęs į kraują, todėl esame įsitikinę, kad ši katytė negimė lauke. Tai – naminės katės vaikas, žinantis, kas yra lova, televizorius, šaldytuvas ir ypač prie viryklės stovintis žmogus. Turbūt toks labai panašus žmogus (tik tas, kuris vėliau išdavė), stovėdamas prie viryklės, ją vaišino naminiu maistu, ir pamokė, kad viryklė plius žmogus, plius jos „miau miau“ gali reikši gardų kąsnelį mažuose nasriukuose.

Šiaurė jau „nublusinta“, jai sulašinti vaistai nuo ausų erkučių, po truputį baigiam iššukuoti „kaltūnus“ ir dairomės tikrų, gerų šeimininkų. Jei galite ir norite padovanoti Šiaurei namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, skambinkite vėliau, arba parašykite žinutę).