Visi žinojo, iš kur ji, kas ji ir kieno buvo, tačiau padaryti jau nieko negalėjo (o gal ir nenorėjo), nes šeimininkai tuo metu jau „tepė slides“ į „geresnį“ gyvenimą. Be jos. O ji liko gatvėje ir našlaitėlei buvo pavesta pačiai susirasti geresnį gyvenimą. Ir ji jo ieškojo. Atidžiai nesirinkdama ir nesispyriodama, nes ji, nors ir prabangios išvaizdos, iš tiesų yra neįnoringa ir nepaprastai gera katytė.

Surado naują gyvenimą, tačiau neilgam. Vyresnio amžiaus žmonių kompanijoje nors ir jautėsi saugi, nesiskundė gyvenimu, tačiau kuo toliau, tuo jos globėjai buvo sunkiau. Ne dėl jos, o dėl kitų didelių šeimyninių bėdų ir sveikatos. Ji suprato, kad toliau šia katyte rūpintis tiesiog nebegali: nei fiziškai, nei morališkai.

O ši gražuolė - Norvegų miškinės mišrūnė - dar visiškai jauna (maždaug 3 metų), sterilizuota, tvarkinga, rami, neišranki maistui, pratusi gyventi bute ir, kaip pati globėja apibūdina, - be galo gera katytė.

Jei tik galite padėti šiai gražuolei atversti naują gyvenimo lapą ir padovanoti jai namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius)!