Nepaminėtas dar vienas – vagystė. Nepaisant visų etikos ir moralės normų bei atstumiant gerąją širdies pusę, tokiu būdu kažkas pabandė tapti mielo pūkuotuko savininku.

Šių metų rugpjūčio 26 dieną Vilniuje, Antakalnyje, Užupio sodų gatvėje (netoli Rokantiškių kapinių), iš voljero buvo pavogtas kilmingas ilgaplaukis vokiečių aviganių veislės šuniukas. Jaunas, dviejų su puse mėnesio amžiaus, beširdiškai atskirtas nuo brolių ir išsineštas.

Išsineštas iš ten, kur jo laukia, kur jį supo meilė, svajonės, žaisminga vaikystė ir džiugesio kupina ateitis. Šuniuko veisėja, tikėdama žmonių gerumu, prašo visų pagalbos ir bet kokios informacijos padedant šuniukui sugrįžti namo, kur jo laukia mylinčios rankos.

Šuniukas pažymėtas integriniu grandynu (mikročipu), tad patikrinti informacijos tikslumą nebus sunku. Tad jei pastebėsite netoli jūsų atsiradusį mielą pūkuotuką, jei veterinarijos gydyklose ar šunų vedžiojimo aikštelėse susidursite su mažu, gražiu, pūkuotu išdykėliu, jei vaikštinėjant parke ar tiesiog miesto gatvėmis jūsų žvilgnį patrauks dvi stačios ausytės ir meilus snukutis, jei jums ar jūsų pažįstamiems pasiūlys įsigyti šuniuką „iš po skverno“ – praneškite informaciją tel.nr. 8 699 40096 (Oksana), 8 687 95084 (Živilė).

Kiekvienas augintinis nusipelno turėti mylinčius namus, į kuriuos atkeliavo lauktas, svajotas ir planuotas. Be juodo vagystės šešėlio.