Šukuoti ją galima ir reikia, visą ir daug. Ir šonus, ir uodegą. Negauna šukavimo? Ne bėda, Neris taip pat labai mėgsta būti glostoma ir giriama. Gali palaikyti pokalbį švelniu burkavimu arba žaismingais letenėlės prisilietimais.

Tai viena iš dėkingiausių „Lesės“ prieglaudos kačių. Dėkinga ne tik emocine, bet ir estetine prasme. Neries narvelis visada tvarkoje. Ji rami, nešėlsta, nesikuičia, nedrabsto kraiko į visas puses...Ideali katė.

Deja, gyvenimas Neries nelepina: jai diagnozuotas FIV, augliai ausyse ir pieno liaukose. Tačiau operuoti pavojinga – jos organizmas toli gražu nėra toks stiprus, kad galėtume rizikuoti pasmerkti jį operacijų išbandymams. Kol kas Neris skaniai triauškina „Royal Canin Indoor 7+“ sausąjį maistą ir kaupia jėgas. Ji tikrai pasveiks, tereikia tik jai duoti šansą. Tai nėra ta katė, kuri nuleis letenėles ir leis ligai nugalėti save. Juk likusi gyva ir pasveikusi, ji gali gauti dar šukavimo, dar glostymo ir dar švelnių žodžių, kuriuos taip mėgsta.

Kadangi Neris žino, kad jos išvaizda nėra tobula (liga sugadino akelę), ji gudriai atsuka kamerai savo gražesniąją profilio pusę.

Nerį globoja „Lesė“. Jos teirautis tel. +370 605 33452.