Klausėm Lotoso, kamantinėjom, kas jį gatvėj paliko, gal jis pats per kokį langą iškrito –tik žiūri žėrinčios akys milžiniškais klaustukais viduje, ir toliau lieka neatskleista Lotoso paslaptis.

Jei ieškote draugo, bet ne padlaižūno, jei norite šalia turėti mielą, švelnų, išklausantį bičiulį, kviečiame susitikti su Lotosu. Katinėlis savarankiškas, bet ir be žmogaus ilgai negali – pasiilgsta, glaudžiasi, daug murkia. Vis dėlto visi draugai ir nedraugai turėtų žinoti – Lotosas mėgsta būti glostomas „proto ribose“ laiko atžvilgiu, lengvu kąstelėjimu gali priminti, kad yra ne žaidimas ir ne lėlė. Bet draugiškai, švelniai, neagresyviai! Lotosas labai mėgsta lakti vandenį iš bėgančio čiaupo, todėl bus labai laimingas ir dėkingas, patekęs į namus, kur vienas kitas litras vandens „pro šoną“ šeimininkams nekels didelių tragedijų.

Tik atsakingi, mylintys, neketinantys emigruoti iš Lietuvos žmonės laukiami. Tik tie skambinkite, kurie neišduos, mylės, rūpinsis, gydys užpuolus ligai, guos, neskriaus ir bus atlaidūs. Katinas – ne žmogus: tikrai nelaistys gėlių, netvarkys kambarių. Jis ne vergas – įsakymai santykių su Lotosu taip pat nesutvirtins.

Katinas buvo rastas Maciulevičiaus g., birželio pradžioje, kastruotas. Buvo sulysęs. Šiuo metu sveikas, paskiepytas laukia Jūsų!

Daugiau informacijos – tel. 8 610 31 096. Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73 782, 8 615 58 898, el.p. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.