Tačiau visa tai išsprendžiama - kol nėra kam prižiūrėti Mūzos, mažoji tupi narve. Tada ir namai sveiki, ir šeimininkai patenkinti. Bet negalvokite, kad su Mūza tik vienas vargas! Visai ne - su ja gausite geros nuotaikos dozę, ji privers jus pajudėti, pažaisti ir atsipalaiduoti po visų rūpesčių.

Ir dar! Mūza nors dar ir maža (3-4 mėn.), tačiau dažnai vedžiojama visus savo reikaliukus atlieka lauke. Žinoma, šeimininkui prireiks užsispyrimo ir tvirtos rankos. Tačiau nėra nieko neįmanomo!

Paglostyk Mūzą - kaip mat liksi nulaižytas ir pasveikintas energingu uodegėlės judesiu „kairėn - dešinėn“. Prisiglaudi ją -ir nurimsta mažytė jos širdutė ir gera pačiam pasidaro žinoti, kad dabar ji bent neilgam laiminga ir saugi. O, kaip norėtųsi, kad turėtų Mūza tą saugumą ir laimę visą gyvenimą, sutiktų savo draugą ir taptų kažkam įkvėpimu šypsotis, judėti į priekį, džiaugtis mažais gyvenimo stebuklais.

Tiksliai nežinia, kokia ji bus užaugusi - tačiau maždaug vidutinio dydžio, ties keliais, galbūt ilgomis lieknomis kojomis ar putliomis nedidukėmis lapcytėmis, stovės jos ausytės ar ir liks vienos ausytės galiukas nulėpęs. 

Žinom tik viena - ji visuomet bus ta, kuri Jus mylės labiausiai, amžiams liks ištikima, miela, švelni ir draugiška.

Ar ieškote draugės? Mūza - nuostabi mažytė kalytė, kuri atneš laimę į Jūsų namus. Susipažinkite ir neškitės namo. Tegu ji šeimą turi, o Jūs - geriausią pasaulyje draugą.

Mūzos istorija labai liūdna. Ji buvo išpirkta iš ją mušusių ir skriaudusių žmonių. Dabar tai praeitis. Padėkite šunytei tai užmiršti.

Naujieji Mūzos šeimininkai turės didžiules (daugiau nei 50 proc.) nuolaidas sterilizacijai ateityje ir reikalingiems skiepams. 

Labai laukiame Jūsų pagalbos!

Skambinkite, rašykite: 861558898; 868973782.info@rainiukas.lt