Kai mama ėjo į darbą, jis ir vėl prisistatė, sekė paskui iki mašrutinio taksi, blaškėsi po gatvę, buvo išsigandęs, sušalęs, šlapias. Toks pat drebantis ir nelaimingas jis pasirodė ir dar kitą rytą prie laiptinės durų. Galiausiai parsivedėme jį namo, pamaitinome, išmaudėme ir pavadinome Bimu.

Iš pradžių Bimas buvo labai nedrąsus, dvi savaites net nesulojo. Vėliau, žinoma, įsidrąsino ir dabar yra be galo geras šuo, nekrečia jokių niekšybių. Kartu esame jau 8 mėnesius. Beje, kartais pajuokaujame, kad Bimas buvo puiki kalėdinė dovanėlė.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.