Vaikas parnešė nelaimėlę namo. Katytė negalėjo minti galinės letenos, sumušta buvo ir uodegėlė, panašu, lūžusi. Migdolė meili, naminė katytė, nėra abejonių, kad iškrito iš balkono arba pamesta papuolė po ratais. Tik klausimas, ar kas jos ieško… Šeima, priglaudusi Migdolę, nedelsiant rajone iškabino skelbimus, nuolat sekė informaciją apie dingusius gyvūnus internete, tikėdamiesi, kad atsiras tikrieji katytės šeimininkai.

Praėjo savaitė – tyla. Gaila, tik ne priglaudusios Migdolę šeimos namuose. Žmonės turi savo tris išlepintus katinus, kurie nepakenčia viešnios, visais būdais bando ją nuskriausti, engti. Namuose įtampa. Žmonės pradėjo ieškoti pagalbos, kas galėtų Migdolę priglausti.

Kaip būtų viskas paprastai, jei tik reikėtų „kažkam priglausti“. Tik bėda, jog viskas kur kas sudėtingiau: visų pirma reikia skubėti į gydyklą, pas traumatologą. Neaišku, kas jos pilvui, ar nėra sumušimų, keistai patinęs – reikia echoskopijos. Išgydyta, sterilizuota galės dairytis namų. Bet kol kas laukia ilgas gydymas. Larisa, kurios šeimoje atsirado Migdolė, labai ieško globos perėmėjo, nes namuose tarpusavy nesutaria jos augintiniai, ir ilgai katytė negali likti šiuose namuose.

Dėkojame Larisos vaikams ir šeimai už globą ir pagalbą.

Migdolė nepaprasta katytė – švelnaus pusilgio kailio, didžiulėm žaliom akim, dar visai jaunutė. Labai patikli, švelni, noriai bendrauja su žmogumi. Daug murkia, drąsi, smalsi. Labai greitai adaptavosi naujoje aplinkoje. Migdolė toleruoja ir kitas kates, nėra dominuojanti. Trokšta bendravimo su žmogumi, dėmesio, saugumo. Ieškoma globa Migdolei iki jai surasime naujus, ištikimus šeimininkus.

Taip pat labai prašome prisidėti prie Migdolės gydymo. Vien apžiūrai, rentgenams, echoskopijai ir sterilizacijai reikės daugiau nei 200 Lt.

Po apžiūros paaiškės, kiek kainuos, jei bus reikalinga, operacija ar įtvaras/gipsas, vaistai.

Labai prašome prisidėti ir mums padėti suteikti Migdolei šansą į gražų, saugų gyvenimą. Dėkojame už Jūsų paramą ir pagalbą.

Kreiptis: info@rainiukas.lt, 868973782, 861558898 VšĮ „Rainiukas“)