Niekam nereikalingas, alkanas ir liūdnas. Sergantis, purvinas beglobis. Galbūt kažkas pametė, o gal išmetė, bet kad tikrai neieško, tai faktas. Jau prieš kelis mėnesius jis atklydo į Žolyno g. Vilniuje, verslo įstaigų kompleksą. Mielas, draugiškas, labai geras ir lipantis žmogui ant rankų.

Namuose gyvenęs katinas atšalus orams sunkiai susirgo. Negalėjome laukti ilgiau ir žiūrėti, kaip tyliai jis gęsta, nors kasdien ir yra apsuptas daugybės žmonių... Neturėjome kitos išeities kaip tik kuo skubiau talpinti jį į stacionarą. Šiuo metu Britukui gydomas peršalimas, viršutinių kvėpavimo takų infekcija. Po kelių savaičių jo laukia kastracija. Būsime labai dėkingi už paramą stacionarui ir gydymui.

Mažutis meilūnas sveiksta. Jei yra galinčių priglausti nekastruotą katiną, prašome atsiliepti. Kastracijos nedarysim iki tol, kol jis visiškai nepasveiks. Po kastracijos katinėlis ne tą pačią dieną pamiršta savo mokėjimą žymėti, o tik praėjus kažkuriam laikui. Beje, stacionare Britukas elgiasi labai tvarkingai, nieko ten nežymi. Tad gerai būtų jam namų globą rasti...

Kad nenutiktų taip, kad dar mėnesį šis tobulas katinėlis liūdės stacionare. Ačiū visiems už pagalbą ir paramą. Mūsų kontaktai – tel.nr. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.