Jam maždaug 6 mėnesiai, į „Naminukų“ globą jis pateko dar vasarą, būdamas vos kelių savaičių amžiaus. Iš pradžių drauge su sesutėmis jis buvo augintas veterinarių rankomis, vėliau, kai išmoko savarankiškai valgyti, atkeliavo pas mus.

Jo sesutėms pasisekė labiau, jos jau seniausiai mėgaujasi tikrų namų jaukumu, na, o Lukus vis dar laukia savo žmonių. Jis toks, kurį pažinus tiesiog neįmanoma neįsimylėti: be galo socialus, bendraujantis, mylintis žmogų, greit susidraugaujantis su kitais gyvūnais, aktyvus, žaismingas, sušildantis širdį, išgydantis bet kokią depresiją.

Lukus yra skiepytas, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Viskas, apie ką jis svajoja, – šeimininkai ir tikri namai, nes dabar narvelyje, kuriame jis gyvena, neturi su kuo pasidalinti savo džiaugsminga natūra ir meile gyvenimui.

Jei svajojate apie tikrą draugą, Lukus yra tas, kurio ieškote. Dėl Lukus laukiame skambučio tel.nr. 8 648 30077 (Naminukai, Vilnius) (jei negalime atsiliepti, pamėginkite skambinti vėliau arba parašykite žinutę).